Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
lady pisze:miała realne szanse zaistnieć na LP3 - jak już ktoś wcześniej zauważył, maile nic nie dają
Może napiszę tak: Zależy, jak leży.
W każdym razie, to nie do końca jest prawdą. Mnie się już kiedyś udało, choć było to LPMN, a nie LP3.
Potem sypnęło propozycjami tego wykonawcy w LP3, bez sukcesu.
Co nie zmienia faktu, że istnienie tego wątku i jego potencjalne (póki co niewykorzystane do końca w realu)
możliwości to wielkie dobrodziejstwo.
Hej
Mam wielki dylemat co zaproponować. I tak, na ten mój pierwszy raz proponję... Hmmmm
Jako pierwszy, utwór numer 8. z płyty Teen Dream - Beach House.
A jako drugi - tu też dylemat, ale niech będzie - też utwór numer 8. z płyty Bomb in a Birdcage - A Fine Frenzy.
Tak więc dziś dylemat rozstrzygnęły ósemki .
10 Miles Stereo - Beach House
The World Without - A Fine Frenzy
Wieczorem postaram się wrzucić je w odpowiednie miejsce.
Ja, mimo ciągłych porażek ostatnio, chciałbym wystawić następujące:
Velvet - The Big Pink Last Weekend - The Tiny
Velvet - Z pięknego debiutu panów z The Big Pink, Dominos nie weszło na listę, może uda się to temu utworowi.
Last Weekend - Tym razem poprawna wersja, warty uwagi duet ze Szwecji, zwłaszcza jeśli chodzi o panią wokalistkę i jej... specyficzny głos. Przypomina mi Björk. I nie tylko mi.
Pobrałem plik z czterech różnych chomików i na każdym jest to samo . Dlatego jakby ktoś miał to proszę o info.
Prawde mówiąc nigdy nie zwracałem uwagi na te trzaski. Przed wrzuceniem oczywiście sprawdziłem czy plik jest w 320kb/s, a że był, to po prostu wrzuciłem
rozumiem, że już jest zestaw na stronie? /nie mogę w firmie tam wejść/
widać żaden utwór nie nadawał się do zestawu albo - co bardziej prawdopodobne - Panowie nie przesłuchali płytki...
szkoda ...
zapowiadało się tak fajnie... jeśli o mnie chodzi za dużo nie wymagałem, ale na ten jeden/dwa utwory liczyłem.
szkoda ...
Miszon pisze:Hell's Bells - Cary Ann Hearst
Salvation - Scanners
Oba nie mają szans na przejście skoro takie giganty przechodzą, oba z 2010, info o obu mam (o tym drugim nie było łatwo. To zresztą jest chyba zawsze największym problemem, bo w necie ciężko znaleźć takie informacje, nawet artyści ich nie podają na stronach swych), oba są za free do ściągnięcia z netu.
Ja bym z chęcią skorzytał z Twoich zdobycznych informacji na temat Scanners - jeśli można...
Tzn. jakich informacji? Bo mi chodziło o te wymagane przy zgłaszaniu - rok, wytwórnia, muzyka, słowa.
Teraz pamiętam tylko, że płyta Submarine, rok 2010, a nie jestem w chacie, by sprawdzić.
Miszon pisze:Tzn. jakich informacji? Bo mi chodziło o te wymagane przy zgłaszaniu - rok, wytwórnia, muzyka, słowa.
Teraz pamiętam tylko, że płyta Submarine, rok 2010, a nie jestem w chacie, by sprawdzić.
Przede wszystkim informacje dotyczące tej ostatniej płyty, z której pochodzi załączony przez Ciebie utwór... A słowa też by się przydały... Aaaa i jestem ciekaw czy wybrałeś z tej płyty Twoim zdaniem najlepszy utwór czy może wg jakiegoś innego klucza... Bo to co zamieściłeś zachęca do dotarcia i przesłuchania całości ...