Wielkie dzięki za całe sprawozdanie z Topu

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Już zgłosiłem ten post Administracji.8azyliszek pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:18 pm Wolałem jak sponsorem była Skoda. Bo tak płacimy dwa razy - z PKO i Orlenu oraz przez Patronite. I jeszcze złodziejom mało.
Dobrej nocy!Coma pisze: I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot
Niech się durnie trują jadem oszczędź sobie złego
Racja, trzeba liczyć 20 min opóźnienia.
Na tym koncercie w Brzeźnie też byłem...
Chyba chodziło Ci o rok 2001 i plany na 2002.
Czy ten (x) 351 ● 404 ● 347 ● 381 ● x ● nie powinno być 2183.bobby-x pisze: ↑pn maja 05, 2025 5:55 pm A no są, tylko co są warte, jeśli redakcja nie rozróżnia granicy 357 miejsca?
W radio 357
351
Kabaret Starszych Panów
JEŻELI KOCHAĆ TO NIE INDYWIDUALNIE
+53
2 razy, ostatnio na pozycji 404
A poprawniej...? albo wg bobby-xa
351 ● 404 ● 347 ● 381 ● x ● Kabaret Starszych Panów - JEŻELI KOCHAĆ TO NIE INDYWIDUALNIE ● 53 ● (powrót do 357)
Więc jeśli już (w 357 pozycjach) to nie dwa razy w topie tylko trzy. I to powinien być powrót a nie skok. Bo jeśli są skoki spoza 357 miejsca, to ja już nie wiem jak liczyć lata pobytu na topie
To albo liczymy wszystkie pozycje ze wszystkich lat albo robimy granicę "357".
Dorzuciłbym tu jeszcze Obcego Astronoma...
nie, nie powinno, czy na stronie 357 masz oficjalne wyniki pierwszego topu poniżej 357?
podaję "x" bo nie ma danych, a to co pokazało się na chwilę, nie nadaje się do publikacji i zostało szybko zdjęte.
Sprawdziłem nie ma #1 ale jak było to ściągłem co wtedy wszyscy się o to upominali o te powyżej 357 miejsca i mam z ruchami czyli BZ + - . A teraz widzę że wszystko powyżej 357 miejsca jest bez tylko miejsce i wykonawca. Czyli to co mam to jest złe?
Swoją drogą jeżeli przy Bo we mnie jest sex (jest zapisany jako Jędrusik, a nie KSP to dlaczego ten utwór (i Pomidory) jest jako KSP, a nie jako Michnikowski (wprowadziło to w błąd prowadzącego, który powiedział, że świetnie to zaśpiewali).