jak dobrze licze to jest 26 utworów + 1 nowośćZibion pisze:Jeśli ma być jeszcze 1 nowość to coś z 27 utworów spadło:
9. Polski Top Wszech Czasów (3 maja 2016)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: 9. Polski Top Wszech Czasów (3 maja 2016)
Co Ty z tym PiS-em dzisiaj co i rusz?kajman pisze:To najpewniejszy kandydat, bo przecież PiS nie pozwoliłby na nic takiego w topie.Zibion pisze:Jeśli ma być jeszcze 1 nowość to coś z 27 utworów spadło:
LAO CHE - Hydropiekłowstąpienie

Na razie jednak Trójka górą i niech tak pozostanie. PiS tfutfu... nie politykujękajman pisze:To najpewniejszy kandydat, bo przecież PiS nie pozwoliłby na nic takiego w topie.Zibion pisze:Jeśli ma być jeszcze 1 nowość to coś z 27 utworów spadło:

I tak wypadają lepiej niż ten koszmarny chór publiczności przy Adeli.wzorowezero pisze:Lombard z gościnnym występem krzykaczy - Przeżyj to sam
Osobiście wolę bez krzykaczy, ale chyba trochę większą moc to ma
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Kajmana jakieś nietypowe poczucie humoru złapało 

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Nie zapomnisz przekazać w piątek?kajman pisze:O kurcze, nie zwróciłem uwagi. Należą mu się ode mnie podwojne podziękowania.barb42 pisze:Stelka o naszym forum, dziękujemy.
I powleczem korowód smęcąc ujęte snem grody, w bramy bijąc urnami, gwizdając w szczerby toporów, aż się mury Jerycha porozwalają jak kłody, serca zemdlałe ocucą, pleść z oczu zgarną narody.kajman pisze:To chyba kompletnie inaczej rozumiemy słowo pozytywny..
Czy może być bardziej optymistyczny program?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
Nie lubię "sztucznego pokoju" ani polityki.
Kocham muzykę.
Tego się trzymam.

Kocham muzykę.
Tego się trzymam.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
26. LAO CHE - "Hydropiekłowstąpienie".

- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Lao
Zagłosowałem na nich bo... tak właściwie sam nie wiem dlaczego na nich zagłosowałem 

ooo Wojenka wyżej niż Hydro 

- dannar
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2012
kajman pisze:To najpewniejszy kandydat, bo przecież PiS nie pozwoliłby na nic takiego w topie.Zibion pisze:Jeśli ma być jeszcze 1 nowość to coś z 27 utworów spadło:

Właśnie pisałem, że dwa Lao mogły się wymienić. Ale skoro nie, to najpewniej wypadł Zaucha.

Jest Hydro. I mój głos też się przydał.
-
No bez sensu... Wojenka wyżej od Hydropiekłowstąpienia? Tego samego, co w 22. Topie wylądował na 101.?
Nie mam nic do obydwu utworów, bo są okej.
Ale liczę na totalne zaskoczenie i może Wojenki nie będzie
Nie mam nic do obydwu utworów, bo są okej.
Ale liczę na totalne zaskoczenie i może Wojenki nie będzie

Na szczęście, bo to jeden z ich największych koszmarów.krzychu78 pisze:szkoda , że Adriatyk... nie ma szans na top100
No i ta nieznajomość geografii.
HPW to taki utwór na dwa przesłuchania góra. Muzycznie może na kilka więcej, ale ten text to jakaś totalna załamka. Niestety jest zbyt wyraźnie śpiewany.
Ja w tym dostrzegam pozytywną nadzieję ... na oczyszczeniesłoik pisze:I powleczem korowód smęcąc ujęte snem grody, w bramy bijąc urnami, gwizdając w szczerby toporów, aż się mury Jerycha porozwalają jak kłody, serca zemdlałe ocucą, pleść z oczu zgarną narody.kajman pisze:To chyba kompletnie inaczej rozumiemy słowo pozytywny..
Czy może być bardziej optymistyczny program?

No ładnie Lao z "Hydro..." się ostaje, choć zalicza spadek

Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2016 5:20 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
Spięty jak zwykle pozuje na intelektualistę. Mimo wszystko "Gdybym" gorsze.
Potraktowałeś to poważnie?FOXD pisze:Co Ty z tym PiS-em dzisiaj co i rusz?Nie żebym stawał w obronie PiS-u, bo kosmicznie daleko mi do nich

Tak średnio mi się optymistyczny wydaje, a jako całość text jest mocno dołujący. Chociaż nie zaprzeczam, że dobry.słoik pisze:Czy może być bardziej optymistyczny program?
To w związku z HPW? Swoją drogą szkoda, że nie wypadło.EVENo pisze:Kajmana jakieś nietypowe poczucie humoru złapało
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
O czym jest ta piosenka Lao Che?Dla mnie to jest irytujące.Brak sprawności warsztatowej zastępuje się jakąś dziwaczną grą słów.
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2016 5:27 pm przez melancholik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dwa piosenki Lao Che - stali bywalcy Polskiego Topu, spadają na rzecz debiutującej na 95% Wojenki?
Właśnie powinny awansować a nie spadać, a tutaj takie coś. Nie wiem, co o tym napisać, niby to złe nie jest, bo wszystkie 3 utwory lubię. Ale to jest "dziewczynka-przeginka"
Właśnie powinny awansować a nie spadać, a tutaj takie coś. Nie wiem, co o tym napisać, niby to złe nie jest, bo wszystkie 3 utwory lubię. Ale to jest "dziewczynka-przeginka"

Wiesz, ja mam przestępującą (z nogi na nogę) skoliozę.barb42 pisze:Nie zapomnisz przekazać w piątek?kajman pisze:O kurcze, nie zwróciłem uwagi. Należą mu się ode mnie podwojne podziękowania.barb42 pisze:Stelka o naszym forum, dziękujemy.
- Zibion
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Jednak wszystko się zmieści - Zaucha budiet...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
25. TADEUSZ WOŹNIAK - "Zegarmistrz światła".

Sam tekst odebrałem oczywiście jako sarkazm, tylko dlaczego "wypadzik" pod PiS akurat. Przyczepiłem się, bo już co najmniej jeden raz dzisiaj z tym PiS-em wyjechałeś, stąd pomyślałem, że cosik jest na rzeczykajman pisze:Potraktowałeś to poważnie?FOXD pisze:Co Ty z tym PiS-em dzisiaj co i rusz?Nie żebym stawał w obronie PiS-u, bo kosmicznie daleko mi do nich
Przecież sobie jaja robię.