Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Ania w bardzo dobrym utworze, ale znowu się prawie sprawdza zasada, że najsłabsze utwory idą na single. Na płycie jest sporo prawdziwych Kilerów.
Emilia pisze:Gdybyś tak napisał, to bym się pewnie uśmiechnęła pod nosem.
A to nie uśmiechnęłaś się?
Kiedyś faktycznie nie było fotoshopa, albo może był, ale nie w takim użyciu. Tak, chyba nawet pamiętam tą sesję.
A ja przecież mam sporo sesji, z 2-3 tygodnie kolejna sesja.
Nie rozumiem, czemu mój (i przecież nie tylko mój) utwór roku 2013 utknął w poczekalni gdzieś na 37 miejscu. Toż to wszędzie wygrywa wszelkie możliwe listy i podsumowania, a tutaj siedzi tak daleko :<
TomaszBr pisze:Nie rozumiem, czemu mój (i przecież nie tylko mój) utwór roku 2013 utknął w poczekalni gdzieś na 37 miejscu. Toż to wszędzie wygrywa wszelkie możliwe listy i podsumowania, a tutaj siedzi tak daleko :<
Ja też tego nie rozumiem, jest nadzieja że chociaż Goldfrapp będzie wyżej.
TomaszBr pisze:Nie rozumiem, czemu mój (i przecież nie tylko mój) utwór roku 2013 utknął w poczekalni gdzieś na 37 miejscu. Toż to wszędzie wygrywa wszelkie możliwe listy i podsumowania, a tutaj siedzi tak daleko :<
No bo tu w większości wygrywają dobre utwory, a słabe się nie przebijają. Np ten Pharrell miażdży Arcade i jak pięknie awansuje.
Ja z kolei nie mogę pojąć co on w ogóle robi na Liście.
kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
No bo tu w większości wygrywają dobre utwory, a słabe się nie przebijają. Np ten Pharrell miażdży Arcade i jak pięknie awansuje.
Oj , daleko posunięta krytyka Kajmanie. Arcade fire zwycięża niemal wszystkie ubiegłoroczne muzyczne rankingi