Szkoda, że nie debiut na 30... Może za tydzień by wyleciało...miszony pisze:ku3a powinien byc zadowolony - udala się promocja a to ostatnio rzadkość
Notowanie 1639
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Re: Notowanie 1639
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
No i niestety jest Kamp!
Nieco chyba lepszy od Dystansu, ale też wielki koszmar.
Matthews słabiutki jak na niego.
No i niestety jest Kamp!
Nieco chyba lepszy od Dystansu, ale też wielki koszmar.
Matthews słabiutki jak na niego.
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
Taki obrót sprawy oznacza, że obok przeciętnego Bowiego i słabiutkiej Lany pojawi się w trzydziestce Megadeth. Świetnie : >.
Ostatnio zmieniony pt cze 28, 2013 7:57 pm przez Lemmy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Na szczęście nie był to długi fragment.temik3 pisze:I masz babo placek, końcówka fatalna.
Poza jednym wyjątkiem mizerniutka dziś poczekalnia.
Jeśli już trzepnęłaś, to podbijam Ci wejściówkę.Emilia pisze: Mam za to dżem truskawkowy, łapiesz się?
Mogę dorzucić uśmiech i trzepnięcie rzęsami.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
To jest slaby Dave- poprzednie było o niebo lepsze
Czyli pewnie debiutują Edyta, David, Lana i Mega. Teoretycznie możliwe ale mało realne Wil i Nov.
Nie wiem, jak będzie z Bowiem, ale powinieneś też liczyć na Edytę.Lemmy pisze:Taki obrót sprawy oznacza, że obok przeciętnego Bowiego i słabiutkiej Lany pojawi się w trzydziestce Megadeth. Świetnie : >.
Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?
- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Ostatnio Lista mnie już nie pasjonuje jak kiedyś. Być może dlatego, że gdy włączam radio trafiam na Dyjaka, który po prostu niszczy jedną z moich ulubionych polskich piosenek. Być może też dlatego, że jedyny utwór z mojej dziesiątki, który był na pierwszym miejscu przez ostatnie 2 lata to Get Lucky, który z pewnością nic by nie zdziałał, jakby nie latał na okrągło we wszystkich radiach. Nie wiem, może to ze mną coś nie tak. Może dodanie Archive, Sigur Ros i The XX to już za duży kicz dla Trójki. Ale jakoś już mi to obojętne.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Ja np. piszę jeszcze na ForumArtur pisze:Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?

Z tej czwórki tylko 2 dobre nowości, czyli Mega i David.kajman pisze:Czyli pewnie debiutują Edyta, David, Lana i Mega. Teoretycznie możliwe ale mało realne Wil i Nov.
A co? Przeszło ci nicniechcenie czy szukasz inspiracji?Artur pisze:Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Z nowości w poczekalni 2 więcej niż dobre, 1 da się słuchać reszta bez komentarza.
-
A co Lany już nie lubisz?FOXD pisze:Z tej czwórki tylko 2 dobre nowości, czyli Mega i David.kajman pisze:Czyli pewnie debiutują Edyta, David, Lana i Mega. Teoretycznie możliwe ale mało realne Wil i Nov.
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
To że Edyta pojawi się w trzydziestce to od tygodnia niemal aksjomat. Nie widziałem więc sensu, by o tym wspominać.słoik pisze:Nie wiem, jak będzie z Bowiem, ale powinieneś też liczyć na Edytę.Lemmy pisze:Taki obrót sprawy oznacza, że obok przeciętnego Bowiego i słabiutkiej Lany pojawi się w trzydziestce Megadeth. Świetnie : >.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Dokładnie mam tak samo.FOXD pisze:Z tej czwórki tylko 2 dobre nowości, czyli Mega i David.kajman pisze:Czyli pewnie debiutują Edyta, David, Lana i Mega. Teoretycznie możliwe ale mało realne Wil i Nov.
Oj, różnie to bywaArtur pisze:Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Moim zdaniem tę piosenkę czuć siarą.FOXD pisze:Czyściec raczej
- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Ostatnio latam po YoutubieArtur pisze:Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?

-
Jem jemArtur pisze:Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?

Nigdy nie pisałem, że Lanę lubię jakoś muzycznie bez względu na to co śpiewa.miszony pisze:A co Lany już nie lubisz?FOXD pisze:Z tej czwórki tylko 2 dobre nowości, czyli Mega i David.kajman pisze:Czyli pewnie debiutują Edyta, David, Lana i Mega. Teoretycznie możliwe ale mało realne Wil i Nov.
Możesz przecież według starej zasady wyłączyć głos i słuchać Listy.ADDY pisze:Ostatnio latam po YoutubieI to jest straszne, bo często przez to się spóźniam na moich faworytów
nie przeszło i na książce też się skupić jakoś nie mogę, hmm może ktoś w coś gra?słoik pisze:A co? Przeszło ci nicniechcenie czy szukasz inspiracji?Artur pisze:Mam pytanie. Czy robicie zazwyczaj coś jeszcze oprócz słuchania listy?