mrsap pisze:Jak to możliwe, że eM też spada??? To genialny kawałek, dorównuje najlepszym singlom z poprzedniej płyty. No ale jeszcze może pójdzie do góry.
Obrana włąśnie droga jest jak najbardziej wlasciwa :-/
ku3a pisze:co to w ogole kurna jest ta "Bombonierka"?!
takie cos z pominieciem Poczekalni?!
jaja jakies.
raz Balon zagrał wczoraj chyba, też to słyszałem i coś czułem, że się ludzie zmobilizują
ale to dziwne czy aż tyle ludzi głosuję na ostatnią chwilę, no bo sporo ludzi musiało na to zagłosować skoro debiutuje z ominięciem poczekalni
jaja jakies.
raz Balon zagrał wczoraj chyba, też to słyszałem i coś czułem, że się ludzie zmobilizują
ale to dziwne czy aż tyle ludzi głosuję na ostatnią chwilę, no bo sporo ludzi musiało na to zagłosować skoro debiutuje z ominięciem poczekalni
popatrz na forumową listę, prawie większość na ostatnią chwilę
jaja jakies.
Campari pisze:ale to dziwne czy aż tyle ludzi głosuję na ostatnią chwilę, no bo sporo ludzi musiało na to zagłosować skoro debiutuje z ominięciem poczekalni
zobacz sobie kiedy na nasza liste glosy przychodza
wiekszosc wlasnie na koniec tygodnia
Campari pisze:ale to dziwne czy aż tyle ludzi głosuję na ostatnią chwilę, no bo sporo ludzi musiało na to zagłosować skoro debiutuje z ominięciem poczekalni
zobacz sobie kiedy na nasza liste glosy przychodza
wiekszosc wlasnie na koniec tygodnia
zbyszu pisze:24 (+6) Buldog - słucham już zupełnie obojętnie. Szkoda tylko palącej się panny :-/
palącą się panne słyszałem po raz 1. 2.11.2005 na koncercie Kultu. grali to z 5 raz pod rząd z głośników przed wejściem zespołu i później sprzedawali ten singiel po koncercie
nie wiedziałem wtedy co to i dlaczego