Musisz z tym walczyć, posłuchaj jakichś Mejdenów albo coś z mojej listy płyt żeby to zwalczyć bo na Peszek, Naszynalach i XX (wszystkich ich lubię!) daleko nie zajedziesz w zwalczaniu stereotypów
Straszliwia Beth
krzysiek83 pisze:daleko nie zajedziesz w zwalczaniu stereotypów
A może zajadę, po prostu zdejmę szalik po chorobie. Choć w sumie żal rezygnować ze znaku rozpoznawczego...
Ja chyba za dobry humor dziś mam, bo prawie wszystko dobrze brzmi... Happysad, Beth, Tori - o Jacku i Stonesach nie wspomnę, bo to w każdych warunkach świetne kawałki są.
Mocne zakończenie poczekalni, prawdopodobnie najlepszy utwór najwyżej
Z całkiem dobrej płyty, ale mody na nich już nie ma i nie będzie...trochę szkoda, taki lekki upadek gwiazdy, która niewielu podnieca
kajman pisze:Na 50 bardzo dobre Aero, na 49 Clara nie przekonuje, na 48 słabe Placebo sobie nie radzi.
Katie na 47, a Adele, która jej do pięt nie dorasta na 1.
Kim taka sobie.
I tylko Kajman jak zawsze w wyśmienitej formie, wrzućmy Go na szczyt
Witam was po dłuższej przerwie. Ale cóż... Lista przestała mnie chyba ekscytować. A tak w ogóle to czekam na "Mam dość 2.0" - dziewczyny, wracajcie, nagrywajcie i rozpieprzcie tę skostniałą listę!
Ostatnio zmieniony pt paź 26, 2012 7:56 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
Z poczekalni wypadły: najlepszy z dotychczasowych Blacków Keysów na liście i SAoundgarden deklasujący tą słabotę w top30.
A debiutują: Bukartyk , Łobaszewska i Mumy Forda .
Kertoip pisze:ej, a jak ja zacznę nosić torbę z pandą to będę jeszcze większym hipsterem...?
Nom, mógłbym zapytać znajomą czy Ci pożyczy. O ile sam wcześniej nie wezmę.
Nie ogarniam wypadku Soundgardena. Raz, że świetny, dwa, że przecież Live to Rise chyba wystarczająco przypomniało tę nazwę i serio liczyłem na jakieś wysokie miejsca.
kajman pisze:Z poczekalni wypadły: najlepszy z dotychczasowych Blacków Keysów na liście i SAoundgarden deklasujący tą słabotę w top30.
kajman pisze:Z poczekalni wypadły: najlepszy z dotychczasowych Blacków Keysów na liście i SAoundgarden deklasujący tą słabotę w top30.
Jak dla mnie ten TBK byl najgorszy z tych co były. Najlepszym dla mnie był Lonely Boy który nawet do poczekalni nie weszedł.
Soundgarden szkoda, a może w 30 jest ???