Kod: Zaznacz cały
| 39 | 43 | | +4 | I Will Wait - Mumford And Sons | PL |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 39 | 43 | | +4 | I Will Wait - Mumford And Sons | PL |mi też trochę czasu zajęło dojście do tego, że to SherylYacy pisze:ale to nie AdelaPaTToN pisze:Adele słyszę już dziś czwarty raz (trzy razy było w jednym radiu).
Będzie hit jak nic!
Znakomity wręcz, jak za dawnych lat.kajman pisze:Aerosmith znacznie lepszy od poprzedniego i w ogóle bardzo dobry.
| 38 | 38 | | 0 | Duquesne Whistle - Bob Dylan | ZG |A są jakieś nagrody?JaceK pisze:Dzień-dobry-wieczór!
Szybki końkursik: ile mieliśmy Bondowych pijo-senek na Liście Trójki?
i to jest w sumie komedia, bo wszystkie nisko.Artur pisze:Manford miał w tym tygodniu na Billbordzie 5 nowych piosenek.
| 37 | 40 | | +3 | Oh Love - Green Day | ZG |Dwa posty na pięć lat>Chris pisze: A są jakieś nagrody?
| 37 | 0 | | N | Flavor - Tori Amos | ZG |Mnie takżemiszony pisze:Dylan mnie tym razem nie ujął
| 36 | 36 | | 0 | Little Talks - Of Monsters And Men | ZG |Kod: Zaznacz cały
| 35 | 37 | | +2 | Tyle tego masz - Grażyna Łobaszewska | PL |Kod: Zaznacz cały
| 34 | 0 | | N | Siódma rano w sklepie - Piotr Bukartyk | PL |Brak pomysłów artystów to jedno, ale ktoś głosuje na te coverymiszony pisze:Prawie same covery na liście- jakiś kryzys mają te artysty czy co ???
To było wiadome,teraz na podiumJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 34 | 0 | | N | Siódma rano w sklepie - Piotr Bukartyk | PL |