Trolololo, ledwo dzień abstynencji od sieci, a tu dyskusja się rozwinęła...
TomaszBr pisze:bear pisze:ojej... co za dramat.
lista w piątek dopiero od 20., jak mogli...
weź, skończ, już nawet nie jesteś zabawny.
Przesadzona wypowiedź, przesadzona reakcja, niepotrzebna spina. Panowie, nie warto.
adameria pisze:Yacy pisze:(...) od 20:00. Po meczu (...)
Znaczy się, że będzie to lista na wesoło, albo na smoothno.
Jeszcze nigdy nastroje tak wielu nie zależały od tak nielicznych, czy jakoś tak?
TomaszBr pisze:Ale i tak rezygnujesz z Poczekalni. Będzie zaledwie odczytana.
I tak bym zrezygnował, myślałem że końcówka mojej wypowiedzi ("i tak by się nie obeszło") to zasugerowała. Jeśli niewystarczająco, to mea culpa. Chociaż słusznie zauważył Yacy - nigdzie nie zostało powiedziane, że Poczekalnia zostanie odczytana.
student pisze:Muszę przyznać, że nie podoba mi się dodanie do zestawu kolejnej piosenki Florence - jest to już czwarta jej piosenka w ciągu pół roku, a w tym momencie będą aż 3 w zestawie do głosowania.
A mi się nie podoba nie tyle dodawanie kolejnych Florci do zestawu - są singlami, więc powinny tam się znaleźć, a poza tym lubię mieć nowości na szczycie głosów

- co nie stosowanie takiej praktyki w stosunku do innych wykonawców. Wymieniać można długo. Przy czym KNŻ boli chyba najbardziej, bo jest dobry i nie zasługuje na tak chamskie zgrywanie do oporu. Pomijając to, że w podsumowaniu wszech jest już jak dla mnie sporo za wysoko.
jollyroger72 pisze:A co do Luxtorpedy - "Autystyczny" to dla mnie genialny kawałek ale cała pierwsza płyta jest "trudna" i ciężko byłoby z niej wykroić coś w miarę "radiowego".
Jeśli pierwsza jest "trudna", to ciekawe jakbyś określił drugą.
TomaszBr pisze:Czasem są rzeczy od LP3 ważniejsze. Ciężko jest mi zaakceptować, że Euro się do nich zalicza.
Prosty rachunek ilościowy, kibiców są setki tysięcy, a Listosłuchaczy jednak mimo wszystko mniej. A poza tym to - zaryzykuję takie twierdzenie, najwyżej mi wypomną - wydarzenie historyczne. Ale nawet ono kiedyś się skończy.