Tomekk pisze:Frozen - to z kolei moje początki z muzyką w ogóle![]()
taka Madonna chyba najlepiej mi się podoba.
najwięcej razy bez zmian na jednym miejscu czy w ogóle
mi też taka Madonna sie podoba bo ta teraźniejsza to juz nie
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tomekk pisze:Frozen - to z kolei moje początki z muzyką w ogóle![]()
taka Madonna chyba najlepiej mi się podoba.
najwięcej razy bez zmian na jednym miejscu czy w ogóle
Jak nie przepadałem za nią i nie przepadam, tak tu podzielam opinięTomekk pisze:Frozen - to z kolei moje początki z muzyką w ogóle![]()
taka Madonna chyba najlepiej mi się podoba...
oj chyba budżet PZPN jest na to za małyzbyszu pisze:Skoro Madonna jest najbardziej "broniaca" to jutro na Narodowym niech wystapi za Szczęsnego
29 lutego 2008 roku Szydłowska poprowadziła listę najgorszych utworów granych kiedykolwiek w Trójce. Wybór był raczej średni, chociaż parę "perełek" się znalazło.tusip pisze:a ciekawe co na to trójka zeby zrobić jakąś audycję taką żeby była w rok przestępny co 4 lat , ciekawe co by w niej było ? 29 lutego ?
Na przykład co?piotreklp3 pisze:29 lutego 2008 roku Szydłowska poprowadziła listę najgorszych utworów granych kiedykolwiek w Trójce. Wybór był raczej średni, chociaż parę "perełek" się znalazło.tusip pisze:a ciekawe co na to trójka zeby zrobić jakąś audycję taką żeby była w rok przestępny co 4 lat , ciekawe co by w niej było ? 29 lutego ?
Kod: Zaznacz cały
BRYAN ADAMS - (Everything I Do) I Do It for You
Utwór, który najczęściej bronił kolejno swoją pozycję - 8 razy miejsce pierwsze z rzędudanco28 pisze:Kod: Zaznacz cały
BRYAN ADAMS - (Everything I Do) I Do It for You
barb42 pisze:Na przykład co?piotreklp3 pisze:29 lutego 2008 roku Szydłowska poprowadziła listę najgorszych utworów granych kiedykolwiek w Trójce. Wybór był raczej średni, chociaż parę "perełek" się znalazło.tusip pisze:a ciekawe co na to trójka zeby zrobić jakąś audycję taką żeby była w rok przestępny co 4 lat , ciekawe co by w niej było ? 29 lutego ?
to jesteśmy razemzbyszu pisze:To juz na 100% jestem w niebie. Bo oto niezmiemski B. Adams. Cuda, cudeńka!!! Dzięki Chłopaki Zmiennicy
Mnie brakuje całego trio (Sting + Stewart) w All for loveAnula pisze:to jesteśmy razemzbyszu pisze:To juz na 100% jestem w niebie. Bo oto niezmiemski B. Adams. Cuda, cudeńka!!! Dzięki Chłopaki Zmiennicy
Hehehe, a ja bym nie miał z tym problemuzbyszu pisze:Jesli miałbym wybrać, który utwór z zagranych w pierwszej godzinie jest najgorszy to...bym umarł. Nie ma takiego.
Dzięki Zmiennicy!!!