przed 10. zlotem
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: przed 10. zlotem
Jeśli chodzi o mnie/nas, to jeśli to będzie w Wawie, to Ania (jeśli będzie) na 100% nie będzie nocować. Jeśli poza - to tak (jeśli będzie).
ja się piszę na całość jak już, ale siostra tylko na listę.
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
to ja się piszę na niepełny wymiar czasowy. Najwyżej sobie wrócę na noc. Bo jednak za wcześnie się tak deklarować na cały nocleg.ku3a pisze:Dzięki za wszystkie zgłoszenia na zlot. Większość rzeczy już wiadomo i niedługo będą znane szczegóły dotyczące terminu i miejsca zlotu.
Póki co jeszcze bardzo ważna sprawa - jeśli ktoś się wcześniej zgłaszał, a nie ma zamiaru nocować i tylko chce spędzić wspólnie trochę czasu, to proszę jak najszybciej dać znać. Podobnie jeśli ktoś chce być na zlocie w niepełnym wymiarze czasowym, czyli w szczególności jeśli ktoś chce wziąć tylko jeden nocleg. Proszę o pilne poinformowanie, do poniedziałku do 22.00.
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
Jeden nocleg, trzy osoby.ku3a pisze:Dzięki za wszystkie zgłoszenia na zlot. Większość rzeczy już wiadomo i niedługo będą znane szczegóły dotyczące terminu i miejsca zlotu.
Póki co jeszcze bardzo ważna sprawa - jeśli ktoś się wcześniej zgłaszał, a nie ma zamiaru nocować i tylko chce spędzić wspólnie trochę czasu, to proszę jak najszybciej dać znać. Podobnie jeśli ktoś chce być na zlocie w niepełnym wymiarze czasowym, czyli w szczególności jeśli ktoś chce wziąć tylko jeden nocleg. Proszę o pilne poinformowanie, do poniedziałku do 22.00.
Jeżeli nie za późno: jedna osoba /jeden nocleg z piątku na sobotę.
Dwie osoby 2 noclegi od piatku do niedzieli.
i taka informacja też jest cenna
.
szczegółowo później będziemy się określać, teraz chciałem tylko wiedzieć kto w ogóle nie będzie brać noclegu. rozumiem, że u Was jest tylko decyzja czy 1, czy 2.
myślę, że do końca tygodnia będzie znany termin i miejsce.

szczegółowo później będziemy się określać, teraz chciałem tylko wiedzieć kto w ogóle nie będzie brać noclegu. rozumiem, że u Was jest tylko decyzja czy 1, czy 2.
myślę, że do końca tygodnia będzie znany termin i miejsce.
Zwątpiłem, o który poniedziałek chodzi...
Wygląda mi na to, że się spóźniłem, ale dopiszę: 1 osoba, 1 nocleg.
Wygląda mi na to, że się spóźniłem, ale dopiszę: 1 osoba, 1 nocleg.
Jeśli termin będzie dla mnie optymalny to 2 noclegi
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jeśli chodzi o mnie, to (jeśli w ogóle dam radę) raczej jeden nocleg.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
jak wyżej 

- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
Skoro zgłaszałem się wcześniej, a mam zamiar być na całym zlocie, to chyba nie powinienem się odzywać, czyli pisać tutajku3a pisze:Dzięki za wszystkie zgłoszenia na zlot. Większość rzeczy już wiadomo i niedługo będą znane szczegóły dotyczące terminu i miejsca zlotu.

Ostatnio zmieniony pt mar 04, 2011 10:12 am przez macor70, łącznie zmieniany 1 raz.
zgadza się 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Z wielkim opóźnieniem ja również się zgłaszam i tradycyjnie na cały zlot, czyli dwa noclegi.
Jak było widać w wynikach przeprowadzonej ankiety, dość wyraźnie wygrał weekend 20-22.05. Z ogłoszeniem terminu trzeba było się jednak wstrzymać do ustalenia kilku kwestii (takich jak np. czy przypadkiem wtedy nie będzie notowania wyjazdowego
). Wygląda na to, że wszystko zostało dogadane i można już ogłosić, że 10. zlot forum odbędzie się właśnie w dniach 20-22.05.2011. Miejsce zlotu - dobrze znana wielu zlotowiczom Śródborowianka, znajdująca się co prawda w miejscu trochę oddalonym od Warszawy, ale połączonym komunikacyjnie z miastem przy pomocy kolei i autobusów. Ci którym brakowało miejsca na ostatnim zlocie i przede wszystkim ci, którzy pamiętają przedostatni zlot z pewnością ponownie docenią zalety jakie daje duża sala, która dostępna będzie przez cały czas zlotu tylko dla nas. A kto wie do czego taka sala może się jeszcze przydać
.
Koszty. Wynajęcie sali kosztuje 400 zł na cały weekend. Jeśli ma nas być ponad 30 osób, to myślę, że te kilkanaście złotych na osobę to nie jest duży koszt za możliwość swobodnego korzystania z sali w dzień i w nocy. Nocleg w pokoju dwuosobowym kosztuje 50 zł, w pokoju 3-osobowym 40 zł. Na razie nie wiem ile jest dostępnych pokojów 3-osobowych. Jeśli dobrze pamiętam ostatnio w Śródborowiance uśredniliśmy koszt noclegu, żeby każdy zapłacił tyle samo. Teraz możemy zrobić tak samo.
Myślę, że do tematu wrócimy na początku kwietnia, kiedy to już dokładnie ustalimy kto bierze ile noclegów. Wtedy też będę chciał zebrać zaliczkę. W międzyczasie może uda się zetrzeć kilka znaków zapytania z listy uczestników
.

Koszty. Wynajęcie sali kosztuje 400 zł na cały weekend. Jeśli ma nas być ponad 30 osób, to myślę, że te kilkanaście złotych na osobę to nie jest duży koszt za możliwość swobodnego korzystania z sali w dzień i w nocy. Nocleg w pokoju dwuosobowym kosztuje 50 zł, w pokoju 3-osobowym 40 zł. Na razie nie wiem ile jest dostępnych pokojów 3-osobowych. Jeśli dobrze pamiętam ostatnio w Śródborowiance uśredniliśmy koszt noclegu, żeby każdy zapłacił tyle samo. Teraz możemy zrobić tak samo.
Myślę, że do tematu wrócimy na początku kwietnia, kiedy to już dokładnie ustalimy kto bierze ile noclegów. Wtedy też będę chciał zebrać zaliczkę. W międzyczasie może uda się zetrzeć kilka znaków zapytania z listy uczestników

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Dla mnie to jest bardzo ważna informacja i dlatego, przed ostatecznym podjęciem decyzji,ku3a pisze:Śródborowianka
proszę o doinformowanie... Czy to jest dokładnie to miejsce:
http://www.srodborowianka.pl/

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Tak coś podejrzewałem, ale w sumie dopiero niedawno przyszło mi do głowy, że ja przecież miałem w tym Towarzystwie znajomego (i to na jakimś "konkretnym" stanowisku) i można było jakieś zniżki czy coś wynegocjować... (aczkolwiek o tym znajomym to się w sumie dopytałem go dopiero z rok temu, więc jak poprzednio tam byłem w 2009 to jeszcze tego nie wiedziałem).
Przy czym teraz to i tak nie ma znaczenia, bo wyjechał dopiero co za granicę.
Przy czym teraz to i tak nie ma znaczenia, bo wyjechał dopiero co za granicę.
Ostatnio zmieniony ndz mar 06, 2011 3:47 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Taka mała ciekawostka. Jeśli zlot faktycznie będzie w terminie 20-22.05, to znowu Legia będzie grała z Wisłą. 

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
To taka tradycja forumowa? 

tak wstępnie to się piszę na całą całość zlotu ale wszystko może ulec zmianie z mojej strony
tak! słynna Śródborowianka

tak! słynna Śródborowianka

Bywało, bywało. Chociaż raz portier nas zapytał: Czy wy z Kielc nie jesteście?krzysiek83 pisze:To taka tradycja forumowa?

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
kajman pisze:raz portier nas zapytał: Czy wy z Kielc nie jesteście?

leżę! Ja się od Kielc odcinam całkowicie.