tylko czy to był ten utwór? A może nieśmiertelne 99 Baloników?Miszon pisze:Nena zagrali jak wypadła z zestawu w takim razie....

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
tylko czy to był ten utwór? A może nieśmiertelne 99 Baloników?Miszon pisze:Nena zagrali jak wypadła z zestawu w takim razie....
OK dyskusja na linii Kajman/Obserw99 zacięta jak zwyklekajman pisze: 4. Ja znam sporo ich utworów i akurat 4 ostatnie grane w Trójce należą do tych najgorszych. Tylko Sun always kojarzy mi się równie źle jak one. A znane mi utwory z płyt, które wymieniłeś, nijak mi z rockiem się nie kojarzą.
ale ten kawałek był chyba na lp3. a na bank był grany swego czasu na antenie i to dość mocno! a tak na marginesie to jeden z lepszych kawałków a-ha...obserw99 pisze: 2. Angel in the snow - Live (wielki brak na LP3 a przecież to by singiel !!! - chyba nadaje się na Trójkowy standard, czyż nie?)
1. Zgadza się. Ale wrzucanie subiektywnych ocen na pewno nie wpływa na obiektywizm dyskusji. Chodziło mi o to, że możesz uważać, że te cztery znajdujące się ostatnio na liście utwory za dobre, ale nijak się to ma do ich puszczania bądź niepuszczania w Trójce.obserw99 pisze:OK dyskusja na linii Kajman/Obserw99 zacięta jak zwyklekajman pisze:4. Ja znam sporo ich utworów i akurat 4 ostatnie grane w Trójce należą do tych najgorszych. Tylko Sun always kojarzy mi się równie źle jak one. A znane mi utwory z płyt, które wymieniłeś, nijak mi z rockiem się nie kojarzą.![]()
1. Ogólnie wiadomo to kwestia gustu...
2. Czepiam się raczej tylko uprzedzeń do jednego wykonawcy. W tym przypadku widzę uprzedzenia do zespołu a-ha...
3. Objawy wszyscy znają w komentarzach Kajmana. OK. niech będzie ... ostatnio "polityka miłości" jest popularna i niech już tak zostanie...![]()
A wracając do Ad.4.
Raczej wolę hasło w stylu "poznaj a potem oceń" i nic więcej...
5. Reasumując. Nie warto się uprzedzać do danego wykonawcy... i tyle na ten temat.
to prawda, rozmowa zeszła już na tematy pozagłosowaniowe, ale mam wrażenie, że temat i tak się już wyczerpał, prawda?Neo01 pisze:Możecie gdzie indziej prowadzić te swoje pasjonujące dyskusje?![]()