Głosowanie na 1468 notowanie LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
Artur

Re: Głosowanie na 1468 notowanie LP3

Post autor: Artur »

tadzio3 pisze:
Miszon pisze:Eee... bez sensu... Lista sobotnia lepsza - zero konkurenicji od strony TV, wolny weekend, etc.
Ja byłbym zdecydowanie na tak :D ja właśnie w soboty nigdy prawie nie mam czasu i rzadko spędzam go w domu - co innego wieczór piątkowy
Ja sie z tadziem zgadzam, piątkowa lista była zawsze dla mnie wspaniałym rozpoczeciem weekendu. Nie przypominam sobie też aby było tyle narzekania i obwiniania kogokolwiek, kiedy po tylu latach listy w piątek przenieśli ją na sobote. No i tradycyjnie wszystkiemu winien jest Marek Niedźwiecki.
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2010 10:09 am przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robert
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984

Post autor: Robert »

1. Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU (+2)
2. Anita Lipnicka - YOU CHANGE ME (+4)
3. Dagadana - TANGO (utrz)
4. Creed - A THOUSAND FACES (+6)
5. Robbie Williams - MORNING SUN (utrz)
6. Portishead - CHASE THE TEAR (+8)
7. Saluminesia - DZWONEK (utrz)
8. Iowa Super Soccer - MY WORLD (+9)
9. Sarah Blasko - ALL I WANT (-)
10. Zbigniew Hołdys - KUBA (-)

jotem3 pisze:A propos zmiany dnia nadawania Listy .... jacek
Trudno Jacku nie zareagować na takie pomówienia. Tak , powód zmiany pory nadawania jest zupełnie nie związany z Panem Markiem i myślę że teraz mogę o tym swobodnie napisać i nie bedę czuł jakiegoś wewnętrznego dyskomfortu , że dzielę się tymi informacjami po tym jak Balonik chlapnął co nie co... Myślę , że więcej dowiecie się już w pierwszym kwietniowym (niepowtarzalnym) notowaniu Listy. Rozumiem niezadowolenie z powodu zmiany pory nadawania listy , ale to jeszcze nie powód , żeby dorabiać spiskowe teorie dziejów i bezpodstawnie oskarżać. Niezadowoleniu można przecież dac ujście w innej formie. Szkoda , że wszyscy Ci , tak bardzo czuli na personalne (forumowe i nie tylko) ataki nie reagują w podobnych przypadkach. Trąci trochę hipokryzją...

Vivat Polonia frustrata...
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

Robert pisze:Tak , powód zmiany pory nadawania jest zupełnie nie związany z Panem Markiem i myślę że teraz mogę o tym swobodnie napisać i nie bedę czuł jakiegoś wewnętrznego dyskomfortu , że dzielę się tymi informacjami ...
i co? jakoś nie widzę tej swobodnej wypowiedzi... ;-)
nie wiem czy potrzebnie piszecie coś na zasadzie "wiem, ale nie powiem"...
Awatar użytkownika
Robert

Yacy pisze:i co? jakoś nie widzę tej swobodnej wypowiedzi... "
Zdementowanie czegoś to też informacja :wink:
Yacy pisze:nie wiem czy potrzebnie piszecie coś na zasadzie "wiem, ale nie powiem"...
Nie rozumiem. Czy w tej chwili podanie dokładnej przyczyny zmiany pory nadawania jest tak istotne ? Chodziło nam (myślę że dobrze interpretuję post Jacka) tylko o nie wiązanie tego z osobą Marka i zapobieżeniu jego ewentualnego dalszego obwiniania. Czy przyjemne jest czytanie przez ponad dwa tygodnie "pomyj" frustratów wylewanych na Marka , bo przypuszczam że temat zacząłby szybko żyć własnym życiem ? Dla mnie nie i dlatego nigdy nie pozostanę bez reakcji na takie sprawy mając jakąś tam wiedzę i mogąc w pewien sposób to wyjaśnić. Mam nadzieję , że przynajmniej w jakimś tam stopniu przyczynimy się do powstrzymywania się wśród forumowiczów od niesprawiedliwych komentarzy.
herMMan

Post autor: herMMan »

--11 (127)--

1. Raz, Dwa, Trzy - DALEJ NIŻ SIĘGA MYŚL
2. Gazpacho - WINTER IS NEVER
3. Lao Che - ZIMA STULECIA
4. A-HA - SHADOWSIDE
5. Rosanne Cash & B. Springsteen - SEA OF HEARTBREAK
6. John Mayer - HEARTBREAK WARFARE
7. Pearl Jam - JUST BREATHE
8. Skunk Anansie - SQUANDER
9. Pedro Costa - CAN'T GET THROUGH
10. The Baseballs - HOT N' COLD
...
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

1. Alice In Chains - YOUR DECISION
2. Mark Knopfler - REMEMBRANCE DAY
3. Jacek Kleyff - A ILE?
4. Jonsi - BOY LILIKOI
5. Peter Gabriel - THE BOOK OF LOVE
6. Gazpacho - WINTER IS NEVER
7. Jonsi - GO DO
8. Pedro Costa - CAN'T GET THROUGH
9. Pearl Jam - JUST BREATHE

11. Hunter - CZTERY WIEKI PÓŹNIEJ
Dede

Post autor: Dede »

sam czekam z niecierpliwością na powrót p.Marka i jestem ciekawy, jakie zmiany nas czekają, przy czym nie chcę zawczasu i bezpodstawnie martwić się, że będzie gorzej. wiara w to, że obaj panowie mają dobro lp3 na uwadze, wystarcza.
niemniej jednak nie dziwię się wcale emocjonalnemu wydźwiękowi, jaki mają wypowiedzi forowiczów w tej sprawie. tak już jest, że im większa dezinformacja, tym większa skłonność do snucia przypuszczeń, szukania winnych, itd. szczególnie, jeśli jakaś sprawa jest dla kogoś ważna.
mi osobiście na początku słowa p.Piotra mówione spokojnym głosem, że niedługo wszystko się wyjaśni i prosi o cierpliwość, cieszyło, uspokajało i w pewnym sensie wprawiało w stan przyjemnego oczekiwania (jak dziecko czekające na prezent). ostatnio jednak zaczęło irytować, bo ciągle słyszę to samo (z wyjątkiem sugestii o zmianie dnia nadawania), ale to może słowa dla tych, którzy rzadziej słuchają TuBarona i jeszcze nie słyszeli tych słów, więc okey...
może wystarczyłoby, żeby decydenci podzielili się planami tego, jak będzie po 1 kwietnia. Nie wiem, czy potrzebne i poważne jest trzymanie tego w tajemnicy, po co robić z tego aż taki sekret? po pierwsze, myślę, że wiernym fanom Listy to się należy i byłby to fajny gest/ukłon w ich stronę. po drugie, ucięłoby to wszelkie "wylewanie pomyj" i pomawianie...

natomiast odnosząc się do postu Roberta, nie musisz czuć żadnego wewnętrznego dyskomfortu, że dzielisz się informacjami, bo w zasadzie nie zdradziłeś żadnej tajemnicy państwowej, bez obaw ;)
a takie właśnie wrażenie mam po twoich postach, w których tonujesz ostre (i przyznaję, często niesprawiedliwe) wypowiedzi forowiczów, że jesteś ponad tą gawiedzią niewiedzących przez sam fakt bycia "wiedzącym".
rozumiem, że przez sam fakt relacji, jakie masz z p.Markiem, wkurzają cię te wypowiedzi bardziej, niż np. mnie, ale ja ich rozumiem. skoro traktuje się kogoś, jak stado baranów prowadzonych przed siebie, bo nie muszą wiedzieć, dokąd idą, to nie można mieć pretensji, że stado beczy...

pozostaje mi wierzyć, że gdyby twoja wiedza była równa tym forowiczom (czyli de facto znikoma), to zachowałbyś dotychczasowy spokój i nadal maszerował ze sztandarem Vivat Polonia frustrata...
tymczasem dla mnie osobiście bardzo irytującym jest czytanie postów w stylu "wiem, ale nie powiem" i odsyłanie, że dowiemy się wszystkiego w notowaniu kwietniowym, a może czerwcowym, jak napisał jotem3.
dla mnie "śmiech na sali".
mimo to czekam z cierpliwością, o jaką prosił p.Piotr ;)
Ostatnio zmieniony pt mar 19, 2010 12:34 pm przez Dede, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

1. Strachy na Lachy - OSTATKI - NIE WIDZISZ STAWKI
2. Raz, Dwa, Trzy - DALEJ NIŻ SIĘGA MYŚL
3. Massive Attack - PARADISE CIRCUS
4. Hey - UMIERAJ STĄD
5. Dagadana - TANGO
6. Editors - YOU DON'T KNOW LOVE
7. Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU
8. Pearl Jam - JUST BREATHE
9. Pedro Costa - CAN'T GET THROUGH
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Zgadzam się z Dede. Jeżeli coś wiemy, to lepiej to napisać, niżeli "chować" i uspokajać kolejnych ludzi, którzy z braku wiedzy spekulują na temat zmiany godziny, dnia nadawania, czy czegokolwiek innego. Sam staram się reagować na niektóre obraźliwe posty, ale tylko w momencie, kiedy wiem jaka jest prawda i piszę o niej.
Nie dziwi mnie zatem, że znając przeciekowe fakty o zmianie dnia nadawania listy od razu przychodzi na myśl to, że jest to "sprawka" Pana Marka. Bo skąd mamy wiedzieć, że nie? Skoro znacie prawdziwe przyczyny warto o nich napisać, by po prostu wiedzieć więcej. Chyba, że rzeczywiście jest to sprawa, która jest "tajna" i macie zakaz pisania o niej. Wtedy jednak szkoda, że forowicze jako fanatycy listy są trzymani w "tajemnicy".
I gdyby nie było takich przecieków siedział bym w spokoju, a teraz nie tylko u mnie pojawiają się spekulacje.
Bo tak naprawdę to nie wiadomo, czy jeżeli lista nie będzie w sobotę, to przeniosą ją na piątek 19. Nikt o tym nie mówił. Dobra, szkoda już pisać,
Rafal11
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985

Post autor: Rafal11 »

1. Mariah Carey - I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS
2. Muniek - ŚWIĘTY
3. Helping Haiti - EVERYBODY HURTS
4. Melanie Fiona - MONDAY MORNING
5. Renata Przemyk - ODJAZD
6. Lao Che - ZIMA STULECIA
7. Anita Lipnicka - YOU CHANGE ME
8. Sidney Polak - NATALIA
9. Hurt - JESTEŚ MAŁY
10. A-HA - SHADOWSIDE
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Artur pisze:
tadzio3 pisze:
Miszon pisze:Eee... bez sensu... Lista sobotnia lepsza - zero konkurenicji od strony TV, wolny weekend, etc.
Ja byłbym zdecydowanie na tak :D ja właśnie w soboty nigdy prawie nie mam czasu i rzadko spędzam go w domu - co innego wieczór piątkowy
Ja sie z tadziem zgadzam, piątkowa lista była zawsze dla mnie wspaniałym rozpoczeciem weekendu. Nie przypominam sobie też aby było tyle narzekania i obwiniania kogokolwiek, kiedy po tylu latach listy w piątek przenieśli ją na sobote. No i tradycyjnie wszystkiemu winien jest Marek Niedźwiecki.
Żeby nie było - z mojej strony to nie jest żaden personalny atak czy coś, po prostu sobotnia pora bardziej mi pasuje, tym bardziej że podałem powyżej powody, dlaczego tak jest. Powód zmiany (i czy w ogóle będzie zmiana) kompletnie mnie nie interesuje i nie jestem nawet tego ciekawy. Po prostu sam fakt mi przeszkadza. Aczkolwiek - innemu może właśnie piątek bardziej pasować i nikogo nie zabije z tego powodu. Ale ja napisałem własną opinię i tego się trzymam.
I nie wiążę zmiany pory w jakikolwiek sposób z Niedźwiedziem. Marudziłbym, choćby to sam Balon zmienił. Bo powrót Marka BARDZO mnie cieszy, bo (jednak) najlepsza Lista to Lista z Markiem, a jego miejsce jest w Trójce. Nie będzie też musiał się męczyć w takim "otoczeniu radiowym", bo jednak ciężko było tego słuchać momentami jak tam były traktowane audycje.

A - moim zdaniem nawet nie powinno się ujawniać pewnych spraw. Zgodnie z zasadami marketingu - konkurencję należy zaskoczyć ;-) . Dlatego jestem przeciwny podawaniu powodów, a taką jedynie delikatną informację rozumiem (wszak gdyby ktoś nie słuchał ostatniej marcowej Listy, to później mógłby za tydzień włączyć dopiero w sobotę, a tu klops...).
Awatar użytkownika
Robert

Dede pisze:nie dziwię się wcale emocjonalnemu wydźwiękowi, jaki mają wypowiedzi forowiczów w tej sprawie.
Ja też się nie dziwię samemu emocjonalnemu wydzwiękowi w tej sprawie , to przecież naturalne , tylko dziwi mnie tak precyzyjny kierunek tych emocji.
Dede pisze:tak już jest, że im większa dezinformacja, tym większa skłonność do snucia przypuszczeń, szukania winnych
Przecież tu nie ma żadnej dezinformacji , po prostu nic nie mówią , czasem coś przecieknie na antenie i to wszystko. Jest według mnie tak jak powinno być , a odpowiednie informacje pojawią się zapewne w czasie uznanym przez radiowców za odpowiedni i na pewno nie powinno być mowy o braku szacunku do słuchacza.
Dede pisze:nie musisz czuć żadnego wewnętrznego dyskomfortu, że dzielisz się informacjami, bo w zasadzie nie zdradziłeś żadnej tajemnicy państwowej, bez obaw
Dede pisze:tymczasem dla mnie osobiście bardzo irytującym jest czytanie postów w stylu "wiem, ale nie powiem" i odsyłanie, że dowiemy się wszystkiego w notowaniu kwietniowym, a może czerwcowym, jak napisał jotem3
Dede pisze:Chyba, że rzeczywiście jest to sprawa, która jest "tajna" i macie zakaz pisania o niej.
Nie jest to żadna tajemnica państwowa , zwykły ludzki odruch niejako zmusił nas do reakcji i na pewno celem samym w sobie nie było "przypisywanie" sobie posiadanych informacji. Bo widzisz , pewnie z jotemem należymi do takiej grupy ludzi , którzy cenią sobie dochowywanie tajemnicy korespondencji i etykę z tym zwiazaną. Pewnie to już nie modne w dzisiejszych czasach , powinna raczej dominować tendencja "paplania" wszystkiego i o wszystkich. Ze względu na fakt, iż ze swojej natury korespondencja skierowana jest do oznaczonego podmiotu, a przekazanie mu określonych treści wiąże się z pewnym zaufaniem ze strony nadawcy, jej upublicznienie wymaga zgody obydwu stron, tj. zarówno nadawcy, jak i adresata. Korespondencja podlega ochronie bez względu na to, do jakiego podmiotu zostaje skierowana. Jeżeli więc z treści listu lub też ze sposobu jego przekazania nie wynika zgoda autora na rozpowszechnianie, również adresat związany jest tajemnicą korespondencji.
Miszon pisze:A - moim zdaniem nawet nie powinno się ujawniać pewnych spraw. Zgodnie z zasadami marketingu - konkurencję należy zaskoczyć ;-) . Dlatego jestem przeciwny podawaniu powodów, a taką jedynie delikatną informację rozumiem (wszak gdyby ktoś nie słuchał ostatniej marcowej Listy, to później mógłby za tydzień włączyć dopiero w sobotę, a tu klops...).
mam dokładnie takie samo zdanie jak Miszon.
kamil_snk

Post autor: kamil_snk »

1. Gamma Ray - TO THE METAL
2. Muse - RESISTANCE
3. Green Day - PEACEMAKER
4. Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU
5. Strachy na Lachy - OSTATKI - NIE WIDZISZ STAWKI
6. Hunter - CZTERY WIEKI PÓŹNIEJ
7. Hurt - JESTEŚ MAŁY
8. Kult - AMNEZJA
9. Lao Che - ZIMA STULECIA
10. Lao Che - CZAS
gaja6

Post autor: gaja6 »

1. A-HA - SHADOWSIDE
2. Sade - SOLDIER OF LOVE
3. Anita Lipnicka - YOU CHANGE ME
4. Ania - SUICIDE IN PAINLESS
5. Kult - AMNEZJA
6. Sade - BRING ME HOME
7. Madness - FOREVER YOUNG
8. Mark Knopfler - REMEMBRANCE DAY
9. Muniek - ŚWIĘTY
Dede

Post autor: Dede »

rzeczywiście, źle się wyraziłem. chodziło mi o brak informacji, a nie o dezinformację. ale skutki pozostają te same (przypuszczenia, podejrzenia). niemniej, nie zgadzam się, że jest tak, jak powinno być. teraz, na 2 tygodnie przed, z przyjemnością usłyszałbym "drodzy słuchacze, będzie tak i tak, to i to się zmieni, a to i to pozostanie bez zmian". może to wynika z tego, że nie odbieram całej tej sytuacji, jako chwytu marketingowego, o którym pisze Miszon. ale jeżeli to ma zakasować konkurencję, to okey. jednak nie wydaje mi się...

Robercie, nie mam do ciebie i Jacka pretensji o to, że nie chcecie nam zdradzić treści korespondencji z p.Markiem, dlatego też zbyteczne jest podawanie przez ciebie całej tej definicji tajemnicy korespondencji i elaborat o dzisiejszym braku etyki i paplaniu, chociaż twoje słowa upewniają mnie w tym, co wcześniej napisałem, że czytając twoje posty ma się nieodparte wrażenie, że stawiasz się ponad tą gawiedzią niewiedzących przez sam fakt bycia "wiedzącym". a może masz po prostu taki, hmm nazwijmy to, nonszalancki styl pisania...?

Chodziło mi o tych, którzy taką wiedzę mają w Trójce i nie chcą niczego zdradzić wcześniej. zacytuję siebie samego z pierwszego postu:
może wystarczyłoby, żeby decydenci podzielili się planami tego, jak będzie po 1 kwietnia. Nie wiem, czy potrzebne i poważne jest trzymanie tego w tajemnicy, po co robić z tego aż taki sekret? po pierwsze, myślę, że wiernym fanom Listy to się należy i byłby to fajny gest/ukłon w ich stronę. po drugie, ucięłoby to wszelkie "wylewanie pomyj" i pomawianie...
więc, proszę, nie czytaj między wierszami.
przy okazji, słowa Chyba, że rzeczywiście jest to sprawa, która jest "tajna" i macie zakaz pisania o niej, które przypisałeś mi, są cytatem z tadzia3, a nie moim. ale to szczegół.

podsumowując, czułbym się bardziej komfortowo, gdybym wiedział wcześniej, jakie zmiany czekają audycję, która jest dla mnie tak ważna. generalnie jestem dobrej myśli, ale nie dziwię się "czarnowidzom", bo dwa lata temu los listy wisiał na włosku, a że miało to związek z odejściem p.Marka, więc też nie dziwię się, że niektórzy teraz tak precyzyjnie (choć niesłusznie) kierują pretensje pod adresem p.Marka.
wypowiedzi, pretensje słuchaczy wynikają z działania (tzn. braku działania) ze strony ludzi z lp3. Ty, Robercie jesteś oburzony tymi wypowiedziami, a ja tylko pokazuję na ich genezę.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

2. Sade - SOLDIER OF LOVE
3. Aga Zaryan - FOR THE NEW YEAR
4. Jacek Kleyff - A ILE?
5. Skunk Anansie - SQUANDER
6. Basia Stępniak-Wilk - MORELOWE MISIE
7. Green Day - EAST JESUS NOWHERE

+ The Baseballs - HOT N' COLD
+ Peter Gabriel - THE BOOK OF LOVE

wypadły:
2. Bob Dylan - MUST BE SANTA
6. Angelique Kidjo & John Legend - MOVE ON UP
9. The Killers & Wild Light & Mariachi El Bronx - HAPPY BIRTHDAY GUADALUPE
GregF

Post autor: GregF »

Ja nie mam nic przeciwko powrotowi Listy na piątek - wtedy prawie zawsze jestem przy radiu, a w sobotę różnie z tym bywa.
Awatar użytkownika
abd3mz

Robert pisze:Szkoda , że wszyscy Ci , tak bardzo czuli na personalne (forumowe i nie tylko) ataki nie reagują w podobnych przypadkach. Trąci trochę hipokryzją...
Trąci to trochę brakiem czasu, bo np. ja dopiero teraz to przeczytałem.

w większości zgadzam się z tym co napisałeś. a jeśli chodzi o termin to ja wolę piątek. co prawda w tym semestrze jeszcze się pomęczę, bo kończę zajęcia o 20, ale od nowego roku tak sobie ustawię zajęcia, żeby piątkowy wieczór był wolny.
GregF

Post autor: GregF »

1. Raz, Dwa, Trzy - DALEJ NIŻ SIĘGA MYŚL
2. Oranżada - PRZECIEŻ TO MASZ
3. Lao Che - CZAS
4. Hey - UMIERAJ STĄD
5. Mitch & Mitch - A LITTLE SCRATCH
6. Renata Przemyk - TO ŻE JESTEŚ
7. Lao Che - ZIMA STULECIA
8. E. Seigner & R. Polański - QUI ETES VOUS?
9. Dagadana - TANGO
10. Renata Przemyk - ODJAZD
falcoeagle
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: falcoeagle »

1. Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU
2. Mark Knopfler - REMEMBRANCE DAY
3. Peter Gabriel - THE BOOK OF LOVE
4. Me Myself And I (Dziecięca Orkiestra Onkologiczna) - MONKEY SONG
5. Pedro Costa - CAN'T GET THROUGH
6. Lao Che - ZIMA STULECIA
7. Alice In Chains - YOUR DECISION
8. Hurt - JESTEŚ MAŁY
9. Lao Che - CZAS
Awatar użytkownika
Emilia
Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008

Post autor: Emilia »

Może lepiej przydałoby się trochę ochłonąć. Wszystkim, mi także, bo wymiana zdań niekiedy zamienia się w słowne potyczki, a chyba nie o to tu chodzi. Niektórzy już planują tak ustawiać sobie zajęcia, aby piątki mieć wolne, a czy ktokolwiek i gdziekolwiek powiedział, że listę przeniosą na piątek? Trzeba się uzbroić w cierpliwość, choć to nie łatwe, i czekać. Może już jutro pan Piotr odsłoni chociaż rąbek tej tajemnicy. A nawet jeśli nie, to tragedia się nie stanie.
Awatar użytkownika
abd3mz

rockmanka pisze: Niektórzy już planują tak ustawiać sobie zajęcia, aby piątki mieć wolne
Niektórzy będą musieli to zrobić dopiero w październiku, więc spokojnie. ;-)
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Ale burzę wywołałem :shock: To ja napiszę tylko, że zgadzam się z Miszonem w 100%. Mi również się zmiana nadawanie listy nie podoba, ale tu chodzi o sam fakt zmiany, a nie pretensje do kogoś. Oczywistością jest, że skoro zmiana następuje w okresie kiedy wraca pan Marek to Forowicze łączą te obie kwestie.
Zgadzam się również, że Ci, którzy coś wiedzą, nie powinni wyjawiać tego tutaj i teraz. Uważam jednak, ze o wszelakich zmianach powinniśmy być poinformowani dużo wcześniej przez kierownictwo trójki, nie każdy słucha radia codziennie, mi zdarza się nawet przez 2 dni nie słuchać więcej niż porannego zapraszamy do trójki w czasie śniadania, więc nagłe zmiany w ramówce mogą później zadziwić niejednego.
ku3a

Post autor: ku3a »

oetam pisze:7. Ania Dąbrowska - SUICIDE IS PAINLESS
bez nazwiska. następnym razem punktów nie będzie.
mateusz15 pisze:10. 01. NN. Ania Dąbrowska - SUICIDE IS PAINLESS
bez nazwiska.
ninalp3 pisze:7. Muse - UNDISCLOSED DESIRES
8. Happysad - MÓW MI DOBRZE
PS pisze:5. Jimi Hendrix – VALLEYS OF NEPTUNE
jak zauważył Dede, punkty stracone.
KonradKombajn pisze:1.Jimi Hendrix – VALLEYS OF NEPTUNE
j.w.
nemo pisze:10. Rosanne Cash & Bruce Springsteen - SEA OF HEARTBREAK
rockmanka pisze:9. Rosanne Cash & Bruce Springsteen - SEA OF HEARTBREAK
poproszę o pisanie tak jak jest w zestawie, czyli: Rosanne Cash & B. Springsteen - SEA OF HEARTBREAK
rockmanka pisze:8. Strachy Na Lachy - OSTATKI - NIE WIDZISZ STAWKI
Strachy na Lachy. następnym razem punktów nie będzie.
ku3a

Post autor: ku3a »

koniec głosowania
ODPOWIEDZ