Głosowanie na 1458 notowanie LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

kajman

Re: Głosowanie na 1458 notowanie LP3

Post autor: kajman »

Nim się ustosunkuję do wypowiedzi, która zaczęła ten offtop pozwolę sobie odpowiedzieć na pewien post, który trochę mnie zaskoczył, bo wydaje mi się, że tadzio nie wychwycił intencji autora (chociaż możliwe, że to ja)
tadzio3 pisze:
adamwadameria pisze:Nie może być tak, że nie szanuje się czyjegoś gustu muzycznego
Przesadzasz. :nie: Nie zauważyłem, aby Kajman nie szanował czyjegos gustu muzycznego. Pisze zwykle o swoich odczuciach i to co Jemu sie podoba, a co nie. To juz Twoja w tym rzecz jak to odbierzesz, ale na setki forowiczów, tylko niewielki procent odbiera to tak jak ty. Nie chcę być nietaktowny, ale to jest raczej Twój problem, a nie Kajmana. Owszem lubi potyczki słowne i wypisywanie swoich racji, ale robi to jak najbardziej w sposób taktowny. I żaden moderator czy admin nie miał o żaden post pretensji.
Ogólnie rzecz mówiąc - więcej luzu :)
Nie czytałem wszystkich postów kajmana
A widzisz... To tylko ponad 10 tysięcy postów :mrgreen:
Post adamwadamerii (mam nadzieję, że tak mogę odmieniać) odbieram jako bardzo pozytywny w stosunku do mojej osoby. Moim zdaniem pierwsze cytowane zdanie nie odnosi się do mnie. Natomiast drugi cytat jest fragmentem większej wypowiedzi, w której autor stwierdza, że potrafię odróżnić od siebie pewne rzeczy.
Ale przy tej okazji Tobie, a także wielu innym osobom dziękuję za reakcję na krytykę mojej osoby. :D
No i może jeszcze jedno. W przeciwieństwie do autora offtopu część z Was zna mnie osobiście, więc On jednak jest w trochę innej sytuacji.
ku3a

Post autor: ku3a »

o, Gabram :D .
powrót po 43 tygodniach! :-)
kajman

Postaram się krótko odpowiedzieć na ten post:
obserw99 pisze:1. Jednak ogłosiłbym taki plebiscyt na "Największa pierdoła krytykująca muzykę roku 2009".
Nominuję tylko jednego zawodnika "Kajman"
2. Ten facet jest jakiś totalnie ograniczony i zajadliwy do bólu jak "Ojciec R. z Radia M."
3. Na każdym forum czy to komentarze listy bieżącej czy wszechczasów na forum LP3 czy forum LMN najeżdża i wręcz pastwi się nad zespołem a-ha. Każdy komentarz tego gościa to "Wieczna krytyka tego zespołu" z totalnym obrażaniem jego zwolenników. Tak ludziska nie może być.
4. Ostatnio wszedł na największy hit a-ha w historii tj./ "Take on me", który dał im sławę i potem możliwość grania przez następne 25 lat.
44. Kajman pisze fatalne głupoty a praktycznie nie zna muzyku tego zespołu – kiedyś twierdził, że słyszał 30 piosenek (ze 110 wydanych !!!).
5. Uważa, że „Manhattan Skyline” to jedyny ich dobry kawałek a co np. z pozostałymi które były na LP3 [...] To są słabe utwory i przeboje - wspomniałem tylko single??
6. Nie wspominam o najwięszych hitach w skali światowej tj “Take on me” czy “The sun always shines on TV”...
7. Na rynku jest pełnio gniotów słyszanych np. w RMF FM ale żeby aż tak napadać na a-ha i jego zwolenników.
8. Koncert a-ha w Łodzi to był majstersztyk w opinii 99% uczestników, ale Kajman oczywiście nie był tylko cedzi brednie non stop na temat a-ha.
9. Ostro krytykuje "Nothing is keeping you here" ale słuchacze dali temu kawałkowi już 2 x pozycję nr #1 na LP3. Mało tego, to już 9 kawałek a-ha który osiągnął szczyt LP3. BRAWO gusta słuchaczy LP3 a nie pierdołowatych krytyków.
10. Wielka prośba do forumowiczów. Wiem, że cenzura to największa porażka okresu komunizmu, ale chociaż ten jeden raz zróbmy wyjątek i nie dajmy więcej wypisać żenujących głupot temu największemu pierdole krytycznemu... Niech swoje żale wylewa na forum Pudelka czy Onetu – tam jest takich jemu podobnych wielu.
11. Tego typu jego teksty odstraszają od Waszego forum niejednego słuchacza, sam zaglądam rzadko, ale o LP3 mogę powiedzieć wiele, bo słucham jej od 1982 roku.
12. Nie raz korespondowałem bezpośrednio z Markiem N. a teraz z P. Piotrem Baronem, który nie raz na antenie Trójki i w naszej korespondencji nie krył, że lubi muzykę a-ha pomimo, że uwielbia też ostrzejsze rockowe granie.
13. To tak jak ja, bo u mnie na szczycie ulubionych kapel wszechczasów niezmiennie są kapele 1. Led Zeppelin. 2. King Crimon 3. Yes 4. Pink Floyd 5.Deep Purple 6. Queen 7. Genesis 8. Black Sabbath 9.The Doors 10. Emerson Like & Pulmer.
14. Z kapel pop-rockowych lubię tyko a-ha i U2, ale głównie z płyt wydanych do roku 1993.
1. Gdyby nie ta pierdoła to byłbym zaszczycony.
2. Jedynym co łączy mnie z TR to fakt, że kiedyś spędziliśmy 2 tygodnie razem. :mrgreen:
3. Najeżdżam i atakuję wielu innych wykonawców. a-ha jest tylko jednym z nich. I nie wiem czy można nazwać to pastwieniem się.
4. O to ciekawe! Gdzie konkretnie wszedłem na ten utwór? Jedyne co pamiętam, to to, że przewidywałem go w czołówce TWC, ale jeżeli takie wchodzenie uważasz za obraźliwe...
44. 30 utworów na 110 to jest na pewno reprezentatywna próbka, na podstawie której można sporo powiedzieć o wykonawcy.
5. Moim zdaniem są słabe, chociaż niektóre (np. Stay...) brzmią całkiem przyjemnie.
6. To że były hitami nie świadczy o ich wartości.
7. Może i jest, ale nie słucham RMF, więc ich nie znam. Jeżeli byłyby w Trójce i uznałbym je za słabe (a tak przypuszczam) to też bym je krytykował.
8. O koncercie się nie wypowiadałem, a o a-ha wypowiadałem tylko własne opinie. Prosiłbym o podanie choiciaż jednej bredni.
9. p. p. 6.
10. Swego czasu byłem bardzo aktywnym uczestnikiem pewnego wątku na forum Onetu, ale odszedłem ze względu na to, że zamiast dyskusji merytorycznej pojawiły się tam ataki personalne katolików na ateistów i vive versa.
11. To, że słuchasz od 1982 nie ma nic do rzeczy. Ja słucham listy Niedźwieckiego od 1981 r.
12. Niejednokrotnie rozmawiałem i z Markiem Niedźwiedzkim i Piotrem Baronem (swoją drogą, jeżeli używasz formy Pan to powinieneś w stosunku do obydwu osób i tak samo jest z nazwiskiem), ale Ich gust nie jest dla mnie muzyczną wyrocznią.
13. Ładny zestaw. U mnie też większość byłaby w czołówce, chociaż pewnie (poza Crimsonami i wczesnym Genesis) niżej, ale to znów nie ma w tej sprawie znaczenia.
14. A ja nie lubię a-ha i średnio lubię U2 i uważam, że opinię na ten temat wolno mi wyrażać.
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

No coż, opinie kajmana są czasami kontrowersyjne i niepotrzebne, ale to zawsze są jego opinie na temat muzyki, on nigdy nie atakuje ad personam. Za to forma, w jakiej jeden z forumowiczów zaatakował kajmana, jest absolutnie nie do przyjęcia. :!: Mogę tylko poradzić osobom, którym nie podoba się to co pisze kajman, by się tak tym nie przejmowały i nie brały wszystkich jego wypowiedzi jako prawd objawionych. ;)

Chyba każdy kto poznał kajmana "na żywo" (np. na Zlocie) przyzna, że jego po prostu nie da się nie lubić. :)

No, to koniec offtopa. Przypominam, że trwa akcja promocyjna i w tym tygodniu pomagamy piosence:
Moby - MISTAKE
Więcej o akcji promocyjnej można poczytać np. TUTAJ. Jeśli ktoś chce dołączyć do zabawy, to już może zbierać punkty za aktywność. :)
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

kajman pisze:Nim się ustosunkuję do wypowiedzi, która zaczęła ten offtop pozwolę sobie odpowiedzieć na pewien post, który trochę mnie zaskoczył, bo wydaje mi się, że tadzio nie wychwycił intencji autora (chociaż możliwe, że to ja)
Ja tak samo odczytałem post adamwadameria. [ja jednak nie odmienię, ale jak user będzie chciał to zmienię.]
kajman pisze:Ale przy tej okazji Tobie, a także wielu innym osobom dziękuję za reakcję na krytykę mojej osoby. :D
Ja jestem zbudowany tyloma odpowiedziami na ten atak [nie mylić z krytyką], ale jedna bardzo mnie rozczarowała.
Awatar użytkownika
FOXD

Post autor: FOXD »

adr pisze:(...) Mogę tylko poradzić osobom, którym nie podoba się to co pisze kajman, by się tak tym nie przejmowały i nie brały wszystkich jego wypowiedzi jako prawd objawionych. ;)(...)
Od siebie dodam, iż ta reguła warta jest polecenia do każdego przypadku, bez względu na to kto jest autorem wiadomości :D Prawdziwa przyjemność z dyskutowania wypływa między innymi z tolerancji :)
kamil_snk

Post autor: kamil_snk »

1. Guns N'Roses - THIS I LOVE
2. Rammstein - FRUHLING IN PARIS
3. Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU
4. Happysad - MÓW MI DOBRZE
5. Hasiok i Maciej Maleńczuk - SYNU
6. Dick4Dick - HOLLYWOOD
7. Green Day - PEACEMAKER
8. Green Day - EAST JESUS NOWHERE
9. Hey - KTO TAM? KTO JEST W ŚRODKU?
10. Hey - UMIERAJ STĄD
antek

Post autor: antek »

1. Depeche Mode - HOLE TO FEED
2. Alice In Chains - YOUR DECISION
3. Rammstein - FRUHLING IN PARIS
4. Ania - NIGDY NIE MÓW NIGDY
5. Pearl Jam - GOT SOME
6. Charlie Winston - LIKE A HOBO
7. Przyjaciele Karpia 2009 - BAJKA O KARPIU W TRÓJKOWYM ETERZE
8. Porcupine Tree - TIME FLIES
9. Sting - SOUL CAKE
10. Spięty - MA CZAR KARMA
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

tadzio3 pisze:
adamwadameria pisze:Nie może być tak, że nie szanuje się czyjegoś gustu muzycznego
Przesadzasz. :nie: Nie zauważyłem, aby Kajman nie szanował czyjegos gustu muzycznego. Pisze zwykle o swoich odczuciach i to co Jemu sie podoba, a co nie. To juz Twoja w tym rzecz jak to odbierzesz, ale na setki forowiczów, tylko niewielki procent odbiera to tak jak ty. Nie chcę być nietaktowny, ale to jest raczej Twój problem, a nie Kajmana.
(...)
Nie czytałem wszystkich postów kajmana
A widzisz... To tylko ponad 10 tysięcy postów :mrgreen:
Przepraszam Admina, że w tym wątku. Postaram się krótko.
1. Ja też nie zauważyłem, żeby kajman nie szanował czyjegoś gustu. Ale nie przeczytałem tych 10000 postów, to nie wiem :wink: .
2. Jeśli ktoś pisze typu: to mi się nie podoba, a tamto podoba - to OK,
natomiast jeśli pisze w stylu: ten wykonawca jest najlepszy, bo JA tak uważam, a reszta wykonawców niech się chowa - to już nie jest takie oczywiste...
To chyba jest jasne na tym Forum i odnosi się do każdego - ze mną włącznie.
Natomiast pisząc poprzednio może nie wyraziłem się jasno i precyzyjnie, ale chciałem pisać ogólnie.
3. Ja nie mam problemu z ODBIOREM, nawet gdyby ktoś robił przytyki bezpośrednio do mnie.
Może byłbym trochę smutny. Współczuję osobom, które muszą czytać takie zaczepki na swój temat.

Co do odmieniania... Jestem facet z krwi i kości, ale odmieniajcie sobie mój nick wedle uznania.
No to pozdrawiam... i mam nadzieję, że KOŃCZĘ ostatecznie ten niepotrzebny wątek w wątku, wywołany równie niepotrzebnie (poprzednie strony).

Na jakich zasadach można dopisać się do osób promujących utwory?
Pytanie umieszczam tutaj, ponieważ nie zauważyłem odpowiedniego wątku
i nie wiem do kogo je kierować. Bardzo chętnie dowiedziałbym się więcej w tym temacie i brał w tym udział,
ale nie znam warunków wzięcia udziału.

Nie wyszło mi krótko. Sorki.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

adamwadameria pisze:Na jakich zasadach można dopisać się do osób promujących utwory?
Pytanie umieszczam tutaj, ponieważ nie zauważyłem odpowiedniego wątku i nie wiem do kogo je kierować. Bardzo chętnie dowiedziałbym się więcej w tym temacie i brał w tym udział, ale nie znam warunków wzięcia udziału.
Tutaj: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=6&t=1676
Awatar użytkownika
adameria
Kontakt:

I jeszcze jedno do autora tego niemiłego postu:
Nawet jeśli nie zna sie kajmana osobiście, to warto byłoby posłuchać LP3 albo LPMN, kiedy jest zlot w czasie audycji. Polecam, bo to full positive! 8)
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

1. Guns N'Roses - THIS I LOVE
2. Kult - MARYSIA
3. Bob Dylan - JOLENE
4. Steve Hackett - FIRE ON THE MOON
5. Porcupine Tree - TIME FLIES
6. Sade - SOLDIER OF LOVE
7. Mark Knopfler - REMEMBRANCE DAY
8. Youn Sun Nah - JOCKEY FULL OF BOURBON
9. Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU
10. Sting - SOUL CAKE

kajman trzymaj się chłopie, bo widzę chcą z ciebie zrobić paski, torebki inne gadżety .
Bogu Dzięki jesteś mocno chronionym gatunkiem przepisami wielu konwencji. :wink: :)
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2010 8:08 pm przez Aro, łącznie zmieniany 1 raz.
gaja6

Post autor: gaja6 »

1. A-HA - NOTHING IS KEEPING YOU HERE
2. Sting - SOUL CAKE
3. Pet Shop Boys - BEAUTIFUL PEOPLE
4. Anita Lipnicka - CAR DOOR
5. Bon Jovi - WORK FOR THE WORKING MAN
6. Depeche Mode - HOLE TO FEED
7. Mark Knopfler - REMEMBRANCE DAY
8. Steve Hackett - FIRE ON THE MOON
9. Hey - UMIERAJ STĄD
10. Ive Mendes - WHAT YOU LOVE TO DO
Awatar użytkownika
adameria
Kontakt:

Sorki, ale z tego co czytam (czytać nie umiem???) to widzę, że trzeba się GDZIEŚ zadeklarować. Tylko gdzie albo komu to zgłaszam?
Może się mylę, ale ogólnie zasady głosowania, możliwości brania udziału w takich akcjach czy konkursach, powinny być zawsze WIDOCZNE
na forum. Coś jak taka "tablica ogłoszeń". Ogłoszenia są, ale może poza (obecnie) "Plebiscytem karpiowym" mogłyby być tam inne reguły i zasady
w celu lepszej organizacji Forum. Podczepione nawet na stałe. Proszę bez obrazy, bo może jest coś (jakaś reguła) o czym nie wiem, jako forumowy noworodek.

Nie mam siły przeglądać tam 45 stron :shock: wątku. Mam nadzieję, że mnie Administrator nie op..., że piszę nadal tutaj.
fazzer

Post autor: fazzer »

1. Editors - PAPILLON
2. Renata Przemyk - ODJAZD
3. Kings Of Leon - REVELRY
4. Anita Lipnicka - CAR DOOR
5. Depeche Mode - HOLE TO FEED
6. Poluzjanci - PROSTA PIOSENKA
7. Charlie Winston - LIKE A HOBO
8. Hey - KTO TAM? KTO JEST W ŚRODKU?
9. Michał Rudaś - DAJESZ MI MNIE
10. La Roux - I'M NOT YOUR TOY
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

adamwadameria, po prostu dopisz się na końcu tamtego wątku.
Promowanie prowadzi fajnex, ale na forum zagląda chyba nie częściej niż co kilka dni, więc jak zobaczy Twój post, to Cię pewnie dopisze na koniec listy. A jeżeli w tej serii promowania jest już za późno, to i tak możesz promować (zbierając w ten sposób punkciki), a swój utwór do promowania zgłosisz w następnej rundzie, która rozpocznie się gdzieś na wiosnę.

Dane z szóstego sezonu
Kolejność osób
Globalne statystyki
kajman

adamwadameria pisze:1. Sorki, ale z tego co czytam (czytać nie umiem???) to widzę, że trzeba się GDZIEŚ zadeklarować. Tylko gdzie albo komu to zgłaszam?
Może się mylę, ale ogólnie zasady głosowania, możliwości brania udziału w takich akcjach czy konkursach, powinny być zawsze WIDOCZNE
na forum. Coś jak taka "tablica ogłoszeń". Ogłoszenia są, ale może poza (obecnie) "Plebiscytem karpiowym" mogłyby być tam inne reguły i zasady
w celu lepszej organizacji Forum. Podczepione nawet na stałe. Proszę bez obrazy, bo może jest coś (jakaś reguła) o czym nie wiem, jako forumowy noworodek.
Nie mam siły przeglądać tam 45 stron :shock: wątku.
2. Mam nadzieję, że mnie Administrator nie op..., że piszę nadal tutaj.
1. Po prostu na tamtym wątku deklarujesz chęć udziału. I teraz nie pamiętam czy masz szansę w tej edycji załapać się jako promujący (jeżeli tak, to jako ostatni), ale w następnej masz to jak w banku.
Nie musisz przeglądać całego wątku, bo tak gdzieś stronę, góra dwie zgłosiła się lady i pewnie tam wszystkie istotne informacje złapiesz. A teraz po prostu głosuj na utwory promowane (tutaj są dwie opcje: albo na wszystkie albo na te, które nie rażą na tyle Twoich uszu, żebyś mógł je promować).
2. Jakby co, to i mnie op... :lol:
A w tamtym temacie to mam wrażenie, że tadzio3 nie doczytał uważnie Twojego postu i wynikło nieporozumienie.
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2010 8:44 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kertoip

Post autor: Kertoip »

dosyć dziwny głos. ale jak Armię wywalili to się nie ma co dziwić.

01. Steve Hackett - FIRE ON THE MOON
02. Editors - PAPILLON
03. Sting - SOUL CAKE
04. Sade - SOLDIER OF LOVE
05. Green Day - PEACEMAKER
06. Spięty - MA CZAR KARMA
07. Hey - UMIERAJ STĄD
08. Ian Brown - STELLIFY
09. Mark Knopfler - REMEMBRANCE DAY
10. L. Stadt - DEATH OF THE SURFER GIRL
Awatar użytkownika
tsch

Post autor: tsch »

1. Kumka Olik - BYĆ NA NIE
2. The Car Is On Fire - CHERRY CORDIAL
3. Spięty - MA CZAR KARMA
4. Depeche Mode - HOLE TO FEED
5. Alice In Chains - YOUR DECISION
6. Nouvelle Vague & Martin Gore - MASTER AND SERVANT
7. A-HA - NOTHING IS KEEPING YOU HERE
8. Foo Fighters - WHEELS
9. Florence & The Machine - YOU'VE GOT THE LOVE
10. Moby - MISTAKE
kajman

No i jakoś tak się złożyło, że dołożenie do zestawu Green Daya połączyło się z moim głosowaniem na poprzedniego Greena Daya, który podoba mi się zdecydowanie bardziej. Na liście debiutuje Jamie, ale ten nowy zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Nic nie poradzę, że to już drugi Killers na który głosuję, chociaż większość tego, co robią, nie jest dla mnie do strawienia. No i w sumie najpierw się ucieszyłem, że będę miał z czego wybierać, a potem po wnikliwszej analizie okazało się, że trzy utwory mi wycięło z zestawu i nadal mam tylko top10.
1. 1. Sade - SOLDIER OF LOVE
2. 3. Guns N'Roses - THIS I LOVE
3. 2. Youn Sun Nah - JOCKEY FULL OF BOURBON
4. N. Jamie Cullum - YOU AND ME ARE GONE
5. N. Green Day - EAST JESUS NOWHERE
6. 6. Steve Hackett - FIRE ON THE MOON
7. 7. Paolo Nutini - PENCIL FULL OF LEAD
8. N. The Killers & Wild Light & Mariachi El Bronx - HAPPY BIRTHDAY GUADELUPE!
9. 9. Marianne Faithfull - DEAR GOD PLEASE HELP ME
10. 8. Renee Olstead - SKYLARK
wypadły:
4. Kucz/Kulka - RECURRING
5. Regina Spektor - TWO BIRDS
10. T-Raperzy znad Wisły - STARTEST
Utworowi promowanemu mówię zdecydowane nie, więc na mój głos liczyć nie może. Moim zdaniem jego wybór to był poważny Mistake. :mrgreen:
Awatar użytkownika
krzysiek83
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014

Post autor: krzysiek83 »

Aro pisze:kajman trzymaj się chłopie, bo widzę chcą z ciebie zrobić paski, torebki inne gadżety .
To jakaś jednostka chce... Ja jestem za ochroną kajmanów :D
abd3mz pisze:Ja jestem zbudowany tyloma odpowiedziami na ten atak [nie mylić z krytyką], ale jedna bardzo mnie rozczarowała.
Tyleż tajemnicza co niejasna wypowiedź (chciałbym wiedzieć, czy to ja Cię rozczarowałem :mrgreen: )
Awatar użytkownika
uzi
Kontakt:

Post autor: uzi »

ubogo :(

01. The Dead Weather - I CUT LIKE A BUFFALO
02. Hatifnats - WORLD 2
03. Editors - PAPILLON
04. The Car Is On Fire - CHERRY CORDIAL
05. Tymon & The Transistors - BIGOS HEART
06. L. Stadt - DEATH OF THE SURFER GIRL
07. Ian Brown - STELLIFY
08. The Flaming Lips - A CHANGE AT CHRISTMAS (SAY IT ISN'T SO)
09. Charlotte Gainsbourg & Beck - HEAVEN CAN WAIT
10. Foo Fighters - WHEELS
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

krzysiek83 pisze:Tyleż tajemnicza co niejasna wypowiedź (chciałbym wiedzieć, czy to ja Cię rozczarowałem :mrgreen: )
Nie Ty, ale więcej na tak zbudowane pytanie nie odpowiem.
Awatar użytkownika
Arkano
Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe

Post autor: Arkano »

01. (2.) Kings Of Leon - REVELRY
02. (1.) Rammstein - FRUHLING IN PARIS
03. (3.) Skunk Anansie - SQUANDER
04. (4.) Glasvegas - IT'S MY OWN CHEATING HEART THAT MAKES ME CRY
05. (5.) Mayer Hawthore - JUST AIN'T GONNA WORK OUT
06. (7.) Strachy na Lachy - ŻYJĘ W KRAJU
07. (8.) Guns N'Roses - THIS I LOVE
08. (9.) Reverend & The Markers - NO SOAP (IN A DIRTY WAR)
09. (10.) Hasiok i Maciej Maleńczuk - SYNU
10. (6.) Zach Ashton - JUST LIKE BEAUTIFUL

11. Yodelice - SUNDAY WITH A FLU
12. Milow - YOU DON'T KNOW
13. Jacek Kleyff - A ILE?
14. Weezer - IF YOU'RE WONDERING IF I WANT YOU TO
15. Ivyrise - 1000 FEET
16. Daniel Merriweather - IMPOSSIBLE
17. Alice In Chains - YOUR DECISION
18. Death Cab For Cutie - MEET ME ON THE EQUINOX
Adameks