A ja to nawet dalej sięgam i do Pearl Jam porównujeAro pisze:Ja nie obrażam się, że Aro porównuje Creed do Feela![]()

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
A ja to nawet dalej sięgam i do Pearl Jam porównujeAro pisze:Ja nie obrażam się, że Aro porównuje Creed do Feela![]()
No proszę Cię, bez profanacjiMiszon pisze:A ja to nawet dalej sięgam i do Pearl Jam porównujeAro pisze:Ja nie obrażam się, że Aro porównuje Creed do Feela![]()
. W sensie, że to taka upopiona i spolszczona ich wersja.
ALe to nie ja profanuję, tylko Feel.Neo01 pisze:No proszę Cię, bez profanacjiMiszon pisze:A ja to nawet dalej sięgam i do Pearl Jam porównujeAro pisze:Ja nie obrażam się, że Aro porównuje Creed do Feela![]()
. W sensie, że to taka upopiona i spolszczona ich wersja.
![]()
neon.ka pisze:Na LP3 zamiast na miejsce 8 zagłosowałam na Kult - MARYSIA
w wątku z koszmarlistą neon.ka pisze:2. Kult - MARYSIA
Tak, zauważyłem to już wcześniej.ku3a pisze:neon.ka pisze:Na LP3 zamiast na miejsce 8 zagłosowałam na Kult - MARYSIAw wątku z koszmarlistą neon.ka pisze:2. Kult - MARYSIA
To tam za granicą znają te utwory??daveDM pisze:6. Closterkeller - 12 DNI
7. Hey - KTO TAM? KTO JEST W ŚRODKU?
Dave już nie mieszka w Basildonku3a pisze:jak w Kanadzie znają, to i w Essex mogą znać
ale wypadałoby po "ichniemu" zapytać... chyba, że Dave przed lutowymi koncertami ćwiczy polszczyznę...?Robinson pisze:Proponuję bezpośrednio go tutaj zapytać, gdzie mieszka i skąd zna Closterkeller.