Głosowanie na 1426 notowanie LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
krzysiek83
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014

Re: Głosowanie na 1426 notowanie LP3

Post autor: krzysiek83 »

Miszon pisze: No wiesz, jeśli od ponad miesiąca co tydzień słyszę, żeby być spokojnym, to już spokojny nie jestem.
Poza tym bodajże 6 tygodni temu można było usłyszeć: "za kilka tygodni Piotr wróci". W niedzielę to słyszałem. Lepiej tak nie mówić, to straszne zamieszanie wprowadza, i wcale mnie żadne deklaracje już nie uspokoją :(
Audycji piątkowej słucham tak jednym uchem i fragmentami.
Gdy prowadzi red. Owczarek szybko mnie nudzi (ależ przewidywalny redaktor!).
ku3a

Post autor: ku3a »

Arkano, dzięki bardzo za policzenie! :-)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

krzysiek83 pisze:
Miszon pisze: No wiesz, jeśli od ponad miesiąca co tydzień słyszę, żeby być spokojnym, to już spokojny nie jestem.
Poza tym bodajże 6 tygodni temu można było usłyszeć: "za kilka tygodni Piotr wróci". W niedzielę to słyszałem. Lepiej tak nie mówić, to straszne zamieszanie wprowadza, i wcale mnie żadne deklaracje już nie uspokoją :(
No właśnie to miałem na myśli. Wolałbym nie słyszeć co tydzień, że "już za chwilę", bo jak to się odwleka, to takie teksty brzmią mało wiarygodnie i tylko irytują.
ODPOWIEDZ