Oto moje głosy:
1. SZUKAŁEM CIĘ WSRÓD JABŁEK - Grzegorz Tomczak i Iwona Loranc
2. A GREAT DAY FOR FREEDOM - David Gilmour
3. MAKE YOU FEEL MY LOVE - Adele
4. GALAKTYKA MARZEŃ - Karolina Cygonek
5. DUSZA W PODRÓŻY - Izrael
6. STEPPING STONE - Duffy
7. WOLA ISTNIENIA - Coma
8. USE SOMEBODY - Kings Of Leon
9. NOSTALGIA - Mirror & Dave Gahan
10. FRENCH CARTOON - Brainstorm
blisko:
Jack White & Alicia Keys - ANOTHER WAY TO DIE
ad.1 - No czad, po prostu czad! Jak dla mnie mogłoby do końca roku być na Liście! Nic na to nie zrobię, ale po prostu ciary w momencie "a gdy mnie już znalazłeś...". I jeszcze na pierwszym! Cudownie!

Takie rzeczy tylko w Trójce!

ad. 2 - Szkoda, że to tylko wspomnienie po Floydach. I co prawda jestem przeciwko temu utworowi na Liście, ale skoro jest w zestawie, nie sposób nie zagłosować

ad. 3 - Pani Adele nie zrobiła u mnie takiej kariery jak Duffy, ale trudno mieć jakieś zastrzeżenia
ad. 4 - a ta pani też ładnie śpiewa. Niestety jakoś nikt tego nie dotrzega...
ad. 5 - po serii przytulanek coś bujającego w szybszym tempie. CZyli muzyczna wiosna w pełni

. Co ciekawe - kopiuje się ze strony małymi literami
ad. 6 - szkoda, że dwa moje ulubione utwory nie został singlami (w tym ŚWIETNY "Syrup & honey"), ale jak się nie ma co się lubi...
ad. 7 - tu z kolei jakoś single mnie nie przekonują. Płyta też nie do końca zresztą. No, ale zobaczymy po koncercie
ad. 8 - coś czuję, że gdybym miał płytę, to kto wie? Może byliby w stanie powtórzyć zeszłoroczny sukces Duffy u mnie?
ad. 9 - cóż, ładne to
ad. 10 - na razie trochę na wyrost, ale tak w ramach walki z innymi kawałkami będącymi wysoko na Liście