Gary pisze:Myślę, że możemy lecieć z jeżozwierzami już teraz, bo po płycie i tak chyba byłoby za wcześnie konfrontować ze starszymi utworami, chyba że o tej samej porze za rok.
Aro chyba miał na myśli to, żeby debiut nowej płyty zbiegł się z ogłoszeniem wyników naszego topu, a nie żeby nową płytę uwzględniać w naszym głosowaniu.
Ja jestem za tym, aby Top Porcupine Tree przenieść pod koniec z powodu albumu, ale najlepiej by było, gdyby jeszcze inni się wypowiedzieli na ten temat.
Ja jestem za tym, żeby lecieć według punktów. Ogłoszenie wyników razem z premierą albumu ma dla mnie średnie znaczenie [a wręcz małe], a przesuwać top jeszcze miesiąc, dwa po nim to chyba jednak za długo. Tym bardziej, że premiera może się przesunąć.
Poza tym w tej chwili jestem przygotowany do przeprowadzenie tylko topu Porków i Grechuty. Dość szybko mógłbym przygotować się do Doorsów i Maanamu. To tyle prywaty.
Jak dla mnie startujemy z Portkami.
PS. Czy można prosić o wyniki plebiscytu w pierwszym poście?
Gary pisze:Myślę, że możemy lecieć z jeżozwierzami już teraz, bo po płycie i tak chyba byłoby za wcześnie konfrontować ze starszymi utworami, chyba że o tej samej porze za rok.
Aro chyba miał na myśli to, żeby debiut nowej płyty zbiegł się z ogłoszeniem wyników naszego topu, a nie żeby nową płytę uwzględniać w naszym głosowaniu.
No własnie miałem na mysli własnie to, aby zakonczenie topu zbiegło sie z premiera nowej płyty .
Ok widze ze nie ma co przedłuzać. Za chwile startujemy z Topem
Na czas NL robimy sobie przerwę w topach? Top Gunsów wystartuje po ogłoszeniu wyników? [Może jednak wcześniej, bo później raczej już się nie słucha utworów, a nawet jeśli to niewielu.]
abd3mz pisze:Na czas NL robimy sobie przerwę w topach? Top Gunsów wystartuje po ogłoszeniu wyników? [Może jednak wcześniej, bo później raczej już się nie słucha utworów, a nawet jeśli to niewielu.]
Dokładnie tak uważam.
Yacy, może trochę później niż 11.04, bo przez pierwsze etapy pucharowe jeszcze się sporo słucha. Może ok. 20-25.04?
Następny top wypada na mnie. I w związku z tym mam pytanie. Czy mam go rozpoczynać teraz z terminem np. do końca lipca, czy też mam poczekać, aż wrócę z mojego wypoczynku (około 12 lipca)?
może teraz...
już byłaby motywacja
ja po pierwszych dwóch płytach, które przesłuchałem na początku czerwca, stanąlem... a kto nie chce jeszcze słuchać, to zacznie jak wrócisz i przypomnisz o topie
wg mnie można by zrobić ten top nawet razem z innymi, równolegle z Doorsami i Maanamem jeśli już ruszy... do 29 sierpnia jest równo 2 miesiące... a 29.08 to jest dzień urodzin MJ!!! Idealny termin na rozwiązanie TOPU.
Zdaje sie, że to jest 10 solowych płyt + 2 składanki i kilka pojedynczych utworów. Spokojnie wystarczy czasu...
pees:
wczoraj poznałem WE ARE THE WORLD w wersji MJ! To jest demo tego utworu. Wcześniej tego nie znałem. Świeta wersja!!!