Czy naprawdę to głosowania ma jakieś znaczenie?
Przecież o tych wszystkich stronach które są obok to ja pierwszy raz słyszę i nie zamierzam na nie wchodzić..
LP tylko na 35 A ja się zasanawiałem się czy to 30. nie wejdą
zbyszu pisze:36 (+6) Raconteurs - wow - to moje odkrycie pourlopowe. Solówka w środku utworu - porażająca!!! To ktoś jeszcze TAAAAAk gra!!!! Pachnie mi Aerosmith, ale komu to przeszkadza???
#35 również na plus Już od dawna czekałem na pojawienie się tej piosenki w zestawie do głosowania. Jak się nie drą to potrafią stworzyć coś naprawdę ciekawego
fajnex pisze:
Dla mnie najgorszy był SOPOT KIT Festival
To bylo straszne!!!! Byłem wtedy u ciotek i miałem tam tylko dwa kanały (TVP1, TVP2). Bo to 2 km od granicy z Ruskimi. Obejrzałem kawałek i spadłem z krzesła
Czy naprawdę to głosowania ma jakieś znaczenie?
Przecież o tych wszystkich stronach które są obok to ja pierwszy raz słyszę i nie zamierzam na nie wchodzić..
LP tylko na 35 A ja się zasanawiałem się czy to 30. nie wejdą
dawniej zachęta do głosowania pojawiała się na stronie forum w prawym górnym rogu, teraz już wszyscy zapomnieli...
fajnex pisze:
Dla mnie najgorszy był SOPOT KIT Festival
To bylo straszne!!!! Byłem wtedy u ciotek i miałem tam tylko dwa kanały (TVP1, TVP2). Bo to 2 km od granicy z Ruskimi. Obejrzałem kawałek i spadłem z krzesła
Ja "obejrzałem" tylko jeden dzień, po którym musiałem sie udać na rehebilitacje. Bum tum bum tum <pff>
32 (N) Sigur Ros - słuchał ktoś jak Zespół uczył u Szydło w "PA" mówić po islandzku??? Świetny ubaw. Hahahahałem sie na całego, a przecież prowadziłem auto...
Tomekk pisze:ja bym także pozamieniał paru wykonawców, ale jakby popytać ludzi to tego właśnie większość słucha
przynajmniej z tych co ja znam
Ja mam takie, może nieco durne pytanie. Czy Ci ludzie są w większości słuchaczami trójki.
Ten Sigur to dla mnie totalna załamka. Wszystkie inne ich utwory, które znam, biją ten o kilka długości.