Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Ja sobie nagrałem sporą część - po tym jak pojawilł się Jozin - i ... tylko przewinąłem. Tzn. posłuchałem kilku rozmów Marka, ale też nie wszystkich. Generalnie myślałem, że więcej czasu poświęcę na Fryderyka.
neon.ka pisze:szkoda że nie widziałam... a jeszcze bardziej, że nie słyszałam .
nic straconego Marto - po pierwsze - na moim chomiku jest już wersja audio. A wersje wideo zarówno Makovitz Band jak i całej "gali" możesz zobaczyć ze strony www.itvp.pl. A tutaj konkretnie jest druga część i jak przesuniesz nieco obraz do siódmej minuty to powinnaś zobaczyć czego nie zobaczyłaś http://www.itvp.pl/rozrywka/video.html? ... ideo=33147
jotem3 pisze:nic straconego Marto - po pierwsze - na moim chomiku jest już wersja audio. A wersje wideo zarówno Makovitz Band jak i całej "gali" możesz zobaczyć ze strony www.itvp.pl.
Jacku - jesteś naprawdę nieoceniony!!! dzięki! już za chwileczkę, już za...
jotem3 pisze:nic straconego Marto - po pierwsze - na moim chomiku jest już wersja audio. A wersje wideo zarówno Makovitz Band jak i całej "gali" możesz zobaczyć ze strony www.itvp.pl.
Jacku - jesteś naprawdę nieoceniony!!! dzięki! już za chwileczkę, już za...
Jacku, i ja dziękuje. Odwiedziłam juz Twojego chomika a teraz słucham tego niesamowitego wykonania!
Na tej stronce trzeba sie zalogowac zeby móc obejrzec to video?
Martyr pisze:Jacku, i ja dziękuje. Odwiedziłam juz Twojego chomika a teraz słucham tego niesamowitego wykonania!
Na tej stronce trzeba sie zalogowac zeby móc obejrzec to video?
nie - absolutnie. wystarczy wejść, kliknąć i oglądać