Pisząc przy okazji "starych kochanków", że jeszcze tylko jedna piosenka będzie dla mnie lepsza dziś trochę się pomyliłem. Bo nie jedna, tylko dwie i "MOTP" Muse jest jedną z nich.
a tak w ogóle, czy mógłby się ujawnić ewentualny przeciwnik ujawniania kolejnych miejsc dzisiejszego notowania?
bo jeśli takiego nie ma, to ja bym była bardzo za tym, żeby je podać/podawać. tak jak pisałam, nie mam wyliczeń rocznych, więc zupełnie się nie orientuję, co się dzieje i co dla dzisiejszego notowania mówią punkty podsumowania wygłaszane przez Balonika
[Kajmanie, to też pechowa piosenka przełomu roku, nie da się ukryć...]
kwiaciareczka pisze:neonko mąż się uczy pilnie, alem go z biurka wysiudała
a czegóż on się uczy tak w ogóle?
[Muse]
Aktualna lektura ,,Ropne nieswoiste zapalenia kości i stawów'', bomba, nie? Dobrze, że nie ma kolorowych zdjęć - bleeee.
Patrz pani - baby to zawsze nie na temat pogadają, ale co ja mogę o muzyce? Czy ja się na tym znam?
ku3a pisze:mialem wtedy przygotowane 2 teksty. Najbardziej chcialem trafic na L-Dópe, a jakby nie to, to jeszcze mialem w zanadrzu przy Maroon Pięć "elpetrójka makes me wonder" . Jakbym trafil na cos innego, to bym musial kombinowac, ale na szczescie mi sie przyfarcilo .
a ja pamietam nadal ten Twój piękny akcent, Ku3o, na... jeden wyraz
naprawde mi sie podobał!
neon.ka pisze:przy okazji mały off-top: czy wiedzieliście, że istnieje wieś o nazwie Leśne Odpadki?
Dla mnie przebojem jest stacja kolejowa nie daleko Tczewa o pozornie niepozornej nazwie Morzeszczyn.
Nie zdzierżyłem i zdjąłem słuchawki. To chyba najgorsza piosenka w podsumowaniu roku.
A JA PAMIęTAM JAK USłYSZAłAM PIERWSZY RAZ Tą PIOSENKę, TO NIE ROZPOZNAłAM KTO TO śPIEWA, BO MI SIę nELLY KOJARZYłA Z 'I'M LIKE A BIRD', CO MOIM ZDANIEM BRZMIAłO Z DECZKA W INNYM STYLU (przepraszam za duże litery ale teraz są mi potrzebne i nie załapałam, że nie odkliknęłam...)
neon.ka pisze:przy okazji mały off-top: czy wiedzieliście, że istnieje wieś o nazwie Leśne Odpadki?
Dla mnie przebojem jest stacja kolejowa nie daleko Tczewa o pozornie niepozornej nazwie Morzeszczyn.
Nie zdzierżyłem i zdjąłem słuchawki. To chyba najgorsza piosenka w podsumowaniu roku.
kajmanie, to moje strony...
byłam kiedyś w Morzeszczynie, nie tak znowu blisko Tczewa, ale na pewno blizej niż z Torunia
jeśli juz mowa o dziwnych (i zabawnych) nazwach miejscowości - słyszeliście o takich: Piekło, Brzozowe Błota, Zarośle, Główka, Sworne Gacie, Rosochatka ?