Zostawiłem go sobie dopiero teraz na deser dzisiejszego dnia.
Bardzo fajnie się go czytało.

prawda?Yacy pisze:neon.ko (jak to się zupełnie inaczej pisze, kiedy się wie do kogo się pisze)
ja się przyłączęJaceK pisze:Mówią, że wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Ja dodam: wszystkie Ewy to fajne kobitki!
oczywiście tak być może jak napisałeś Bobby ale chcę zwrócić uwagę, że chyba nie zaglądałeś jeszcze wcale do najważniejszej ostatnio książki, bo gdyby było inaczej zwróciłbyś na pewno uwagę na bardzo piękne pismo np. Pana jblaminskiego, który wszakże kobietą nie jestbobby-x pisze:(...) to z ostatniego utworu od Tajemniczego Mikołaja a może bardziej Tajemniczej Mikołajki (taki piękny charakter pisma).
jedźcie, jedźcie, a ja za ciocię opiekunkę bardzo chętnie będę robić! mam nawet ładny odpowiedni i przygoowany specjalnie do tej roli mundurekGary pisze:To ja się również piszę cieniutkim ołówkiem, wszak najmłodszy słuchacz powinien mieć przecież kolegę - rówieśnika do zabawy.kwiaciareczka pisze:A na te Bieszczady to ja się cieniutkim ołóweczkiem piszę. Kwestia kilkunastotygodniowego bobasa jest dla mnie absolutnym novum i nie wiem czy damy radę ( byłby niewątpliwie najmłodszym słuchaczem)![]()
w życiu bym nie powiedziała patrząc na Ciebie i Twoją swobodę bycia 'wśród', że to Twój dopiero pierwszy zlot forumowy!!! wręcz czułam pewne skrępowanie, że ja taki szczaw śmiem Cię o coś zagadaćjblaminsky pisze:Byl to co prawda moj pierwszy zlot, 2 poprzednie przegapilem tylko dlatego ze nie zagladalem regularnie na forum a same koncerty nie pozwalaly mi tez na wyjazd.
wszyscy usłyszeli?bobby-x pisze:2008 roku chętnieMartyr pisze:To co, Bobby, organizujesz zlot 29 -30 grudnia ??ale 2007 niestety nie
zaglądałem i zwróciłem uwagę na charaktery pism kilku osób, bardzo ładne. Ale dokładnie wgryzę się w nią pewnie dopiero w wakacje 2008 ponieważ jeszcze nie ruszyłem drugiej częsci książkineon.ka pisze:oczywiście tak być może jak napisałeś Bobby ale chcę zwrócić uwagę, że chyba nie zaglądałeś jeszcze wcale do najważniejszej ostatnio książki, bo gdyby było inaczej zwróciłbyś na pewno uwagę na bardzo piękne pismo np. Pana jblaminskiego, który wszakże kobietą nie jest . co Twoją teorię stawia pod małym znakiem zapytania .
Każdy powód na spotkanie jest dobryneon.ka pisze:jeszcze kupienie w ostatniej chwili koszulki forumowej [ktorą zresztą udało mi się po pięciu minutach zostawić zawieszoną na krześle i pójść, a nawet pojechać, dalej, zapominając o niej i czyniąc sobie w ten sposób sposobność do spotkania z Bobbym
Oj tak trzeba by to kiedys opisać jak nie !!! błądziłem po Ursynowie, jak pojechałem autobusem i metrem, jak gadaliśmy sobie w mniejszym pokoiku Kuby na 7-8 piętrze, jak właśnie tam narodził sie pomysł małego spotkania w małym gronie a nie od razu tam zlotu. To chyba było jakoś po wakacjach 2006 roku. Też juz nie pamiętam jak na siebie wpadliśmy, czemu ciebie szukałem? czy to było w Trójce - oj chyba nie, czy pamiętasz Ku3o ? A tu raptem po półtora roku mniej wiecej Balonik powiedział tak w liście "aż dwa autobusy forowiczów przyjechały - gdzie my ich ułożymy"Martyr pisze:w takim razie - ciekawe sa korzenie pierwszego zlotowania
jakie tam "błądziłem", przeciez odebralem Cie z metrabobby-x pisze:błądziłem po Ursynowie, jak pojechałem autobusem i metrem,
na piatymbobby-x pisze:jak gadaliśmy sobie w mniejszym pokoiku Kuby na 7-8 piętrze,
oj wczesniej musialo byc. Wczesniej, bo przeciez we wrzesniu 2006 byl pierwszy zlot. Pamietam, ze byles w bialym t-shircie z orzelkiem, wiec musialo juz byc cieplo, wiec obstawiam kwiecien-maj 2006.bobby-x pisze:To chyba było jakoś po wakacjach 2006 roku.
a czy to nie chodzilo o Top Wszech Czasow? A moze dopiero wtedy sie zgadalismy co do tych nagran?bobby-x pisze:Też juz nie pamiętam jak na siebie wpadliśmy, czemu ciebie szukałem? czy to było w Trójce - oj chyba nie, czy pamiętasz Ku3o ?
przy takim tempie rozwoju, ja nie chce myslec co bedzie na kolejnych zlotachbobby-x pisze:A tu raptem po półtora roku mniej wiecej Balonik powiedział tak w liście "aż dwa autobusy forowiczów przyjechały - gdzie my ich ułożymy"
mhm, to prawda, że wyszło bardzo ładnie Jarku! w ogóle wszystkie te portretowe mają w sobie jakąś taką iskierkę, a szczególnie podoba mi się zamyślony Grycek oraz Kajman, który ma coś na końcu językabobby-x pisze:Przy okazji fantastyczne portretowe "rozmyte" zdjęcie NEON.KI !!! Jay-u Wielki Fotografie z Krakowa.
Mysle, ze nie ma z jednej strony co popedzac 'nowosci', a z drugiej - wstrzymywac innych. Okres przedswiateczny nie bardzo sprzyja wysiadywaniu przy kompie, no chyba, ze ktos pstryk! I relacje ma gotowaku3a pisze:btw - czy ktos ze zlotowych debiutantow ma zamiar w ciagu najblizszych dni zdac relacje ze zlotu, czy tez moga do tego juz przystepowac ci ktorzy nie byli po raz pierwszy?