Miszon pisze: ↑wt lip 22, 2025 5:56 pm i głosują na to także "zwykli ludzie". .
dokładnie tak
A trzeba dodać, że wystąpiła z tym kawałkiem w Opolu i był to chyba najlepszy (lub jeden z 3 najlepszych) numerów.
Więc "zwykli ludzie" mieli ostatnio sporo szans usłyszeć ten numer.
Miszon pisze: ↑wt lip 22, 2025 5:56 pm
głosują na to także "zwykli ludzie"
Zgadzam się, że także. Ale nie sądzę, żeby tylko. Z tego co mi wiadomo zachęca fanów do głosowania i mniemam, że jest odzew. Stawiałbym, że z głosowania zwykłych ludzi max tego, co mogłaby osiągnąć to 10-15 miejsce, chociaż mogę się mylić.
Co więcej - słyszę że redaktorzy mocno cisną, żeby Mery była na pierwszym (Łukawski wczoraj rano wspominał czy dzisiaj, już nie pamiętam, że może by tak Marysię na 1. wypchnąć głosami?).
Nie wiem co powiedzial na liście, w audycji porannej powiedział coś w tym stylu, że patrzymy czy Marysia dojdzie do pierwszego i można było zrozumieć że temu kibicuje (zresztą inaczej by o tym nie wspominał, nie reklamował "akcji").
Nie siedzę w głowie Marcela, więc nie wiem do końca, co może mieć na myśli, a jeśli chodzi o "Marysię", to może zarówno chodzić o wykonawczynię, jak i piosenkę, zlewa się to wszystko (chociaż "chciałaby być" to jednak chyba odnosi się do Mary)