saferłel pisze:Zawiesina - Chciałem zobaczyć twojego bloga, a tu pisze że dla dorosłych I co ja mam biedny zrobić.
To tylko gwoli ostrożności. Bo są brzydkie słowa, i jak się nie zamieści ostrzeżenia, to blox.pl sama wlepia ostrzeżenia. Spokojnie, gołych bab nie ma.
tadzio3 pisze:Troche innej muzyki spodziewałem sie po Silskim, ale jeszcze nie skreślam tej piosenki.
a ja nie bo wszystkie te konkursy nie wybieraja artystow tylko ich kopie
szansa na sukcej, opole, idol, teraz mtv rokuje to samo spiewaja piosenki nie swoje tylko kogos i skad mamy wiedziec potem jaka tacy ludzie plyte nagraja zawsze to krytykowalem i zawsze bede.
Sinead O Connor...wczoraj ją widziałem......w koncercie The Wall Rogera Watersa Pod koniec jak wchodziłem do pokoju to ją widziałem jako backing vocal. Musze sobie obejrzeć go od początku.
Raz, Dwa Trzy najwyższa nowość (tak jak chyba na forumowej). Jeszcze nie moge się przyzwyczaić do tej wersji. Ostatnio posłuchałem wykoania Młynarskiego- po prostu genialne!
50. DEATH OF SAMANTHA - Yoko Ono & Porcupine Tree
---. NOWY POCZATEK - Hurt
49. ZABI - Muzyka Konca Lata
48. HEY YOU - Madonna
47. DON'T HOLD BACK - Tatiana Okupnik
46. TARANTULA - The Smashing Pumpkins
45. MIASTO BUDZI SIE - Yugopolis i Kukiz
44. #9 DREAM - R.E.M.
43. CZY PAMIETASZ? - Yugopolis i Marek Piekarczyk
42. BAJKA, ZE TO JA - Miecz Szczesniak
41. MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse
40. FEAR OF A BLANK PLANET - Porcupine Tree
39. BRIANSTORM - Arctic Monkeys
38. RAININ' PARADISE - Manu Chao
---. BOSSANOVA Z AUGUSTOWA - Basia Stepniak-Wilk i Andrzej Poniedzielski
37. YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH - Manic Street Preachers
36. POKI JESTES - Maciek Silski
35. ICKY THUMP - The White Stripes
34. SLODKA CHWILA ZMIAN - Basia Stepniak-Wilk
33. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
32. JESTESMY NA WCZASACH - Raz Dwa Trzy
31. AND IT'S SUPPOSED TO BE LOVE - Ayo
Czy Ayo, która jest w poczekalni wejdzie do podstawowego zestawienia zamiast DOWN ON MY KNEES, a Ayo z zestawu do głosowania wejdzie do poczekalni zamiast AND IT'S SUPPOSED TO BE LOVE?