Jeden utwór nie znalazł jakiegokolwiek poparcia i jest to:
Agnieszka Chylińska - KOCHAJ JĄ 0/0
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Ale ja tylko zimą puszczam parę z ust.jollyroger72 pisze: ↑pt sie 18, 2023 8:25 pmNo była też czwarta... Ponieważ gościłem na Wybrzeżu u Kolegi djjack-a, to wspomniałem mu o tym fakcie![]()
Dobrze, że to nie Nasza perełka.
Ale się Siczce trafiła czwórkaczyku pisze: ↑pt sie 18, 2023 9:22 pm 21. 28. 03. KSU - KOLEINY GLINY 32/6
https://www.youtube.com/watch?v=S7S6mgIEoz8
Na Malcie zawsze można sztuczny utworzyć.

To z ciekawostek, w tym tygodniu w zestawie zgłoszonych nowości pierwszy alfabetycznie wykonawca jest dopiero na D.czyku pisze: ↑pt sie 18, 2023 9:15 pm W zestawie do dzisiejszego notowania były 83 utwory. Nasz zestaw nie jest równomierny alfabetycznie, najwięcej mamy utworów wykonawców na literę D aż dziesięć, druga co do popularności jest litera L - dziewięć piosenek (Lady Pank robi swoje), ostatnie miejsce podium zajmuje litera B - sześć nagrań. Natomiast niektóre litery jak E, I czy Z, nie mają swoich przedstawicieli w tym zestawie. Ale to się co tydzień zmienia.
Patrząc na aktualne wyniki głosowania nowości widzę, że I oraz E będą mieć swoich przedstawicieli w zestawie do głosowania.AlekOb pisze: ↑pt sie 18, 2023 9:51 pmTo z ciekawostek, w tym tygodniu w zestawie zgłoszonych nowości pierwszy alfabetycznie wykonawca jest dopiero na D.czyku pisze: ↑pt sie 18, 2023 9:15 pm W zestawie do dzisiejszego notowania były 83 utwory. Nasz zestaw nie jest równomierny alfabetycznie, najwięcej mamy utworów wykonawców na literę D aż dziesięć, druga co do popularności jest litera L - dziewięć piosenek (Lady Pank robi swoje), ostatnie miejsce podium zajmuje litera B - sześć nagrań. Natomiast niektóre litery jak E, I czy Z, nie mają swoich przedstawicieli w tym zestawie. Ale to się co tydzień zmienia.
Spokojnie.

Maltę zostawiłam i odbiłam prawie 200 km na (Dziki) Zachód (jolly to chyba z czarodziejskiej kuli wyczytał