Robert pisze: ↑pt lis 26, 2021 9:24 pm
Jak myślicie, kto szybciej dotrze do I miejsca - Organek (Cały ten fejm) czy dodana dzisiaj Sochacka ? Bo zmiana lidera kiedyś przecież musi nastąpić
Nikt z nich bo spadną z listy a OK Boomer będzie 150 tydzień nadal na pierwszym.
Jak myślicie, kto szybciej dotrze do I miejsca - Organek (Cały ten fejm) czy dodana dzisiaj Sochacka ? Bo zmiana lidera kiedyś przecież musi nastąpić
Zmiana nastąpi, jak Karp (czy jakkolwiek to się będzie teraz nazywało) wejdzie do zestawu do głosowania
bobby-x pisze: ↑pt lis 26, 2021 9:27 pm
Smokin Out The Window – Bruno Mars, Anderson .Paak & Silk Sonic czy ktoś wie, który Redaktor/ka zgłaszali to tydzień temu jako propozycję
Pewnie mówili, ale kto by to spamiętał? Ale to poza country pani A był najgorszy utwór w tamtym zestawie.
bobby-x pisze: ↑pt lis 26, 2021 9:27 pm
Smokin Out The Window – Bruno Mars, Anderson .Paak & Silk Sonic czy ktoś wie, który Redaktor/ka zgłaszali to tydzień temu jako propozycję
Pewnie mówili, ale kto by to spamiętał? Ale to poza country pani A był najgorszy utwór w tamtym zestawie.
TStudent pisze: ↑pt lis 26, 2021 9:14 pmCo z tego, jak all things must spaść.
nie musi, uwierz.
Genialne Gdybym jest u mnie dopiero 370 tyg. na liście i wciąż przy układaniu kolejnej brzmi jak świeżynka. Pisałem to pewnie setki razy, ale powtórzę kolejny: takie płyty jak Dobry wieczór, zostawiają po sobie najwięksi.
a potem wydają jeszcze dwie słabsze, ale nieosiągalne dla 99% innych
Nikt z nich bo spadną z listy a OK Boomer będzie 150 tydzień nadal na pierwszym.
Pisałem oczywiście trochę ironicznie, ale spokojnie. Tak podkręcą ''Niebo bylo różowe'' w przyszłym tygodniu, że będzie na pewno Top3
kajman pisze: ↑pt lis 26, 2021 9:27 pm
Organek nie ma szans dotrzeć, Sochacka też raczej ma małe szanse.
Moim zdaniem Kaśka ma jak najbardziej szansę, przecież "Cichym dniom" to się udało (chyba że coś pomyliłem). Ten Organek rzeczywiście raczej nie. A najprędzej to pewnie Karp.