Witajcie. Ja tylko na chwilę, podpisać listę obecności. Dziś 20. lipca, a to oznacza, że dokładnie 17 lat temu po raz pierwszy miałem przyjemność przeżyć swój "pierwszy raz" z Listą. Taka mała rocznica... Za rok będzie "osiemnastka" - będzie można odbierać dowód.
Od kilku tygodni Listy jednak nie słucham, a to z powodu obecności pewnego duetu, którego w żaden sposób nie jestem w stanie tolerować. Chyba domyślacie się kogo mam na myśli... Nie udzielam się też na Forum, choć od kilku tygodni mam pełną możliwość pełnego uczestnictwa weń w czasie Listy. No ale niestety... świadomość obecności jednego utworu skutecznie podnosi mi ciśnienie i odbiera całą przyjemność z komentowania. Niemniej życzę wam udanego weekendu i... czekam na spadek tego koszmaru.
FOXD pisze: ↑pt lip 20, 2018 7:38 pm
Biorąc pod uwagę, że znasz (trochę) twórczość LZ masz spore szanse
Co tam Led Zeppelin, ja z nim mogę nawet pogadać o jego (i moich) ulubionych bluesmanach Tylko czy jemu się po koncercie jeszcze będzie chciało gadać ...?
Tomekk pisze: ↑pt lip 20, 2018 7:35 pm
Bardzo dobry ten utwór Variusów, po słabej "Mgle nad Warszawą" to dobra odskocznia.
Jak zwykle się różnimy. Kot jest co najwyżej przeciętny, Mgła najlepsza na płycie (i bardzo dobra).
Badach też najlepszy na płycie i bardzo dobry.
A teraz przypomniał mi się serial Geminus.
FOXD pisze: ↑pt lip 20, 2018 7:38 pm
Biorąc pod uwagę, że znasz (trochę) twórczość LZ masz spore szanse
Co tam Led Zeppelin, ja z nim mogę nawet pogadać o jego (i moich) ulubionych bluesmanach Tylko czy jemu się po koncercie jeszcze będzie chciało gadać ...?
W każdym razie Jacek W. przy zawieraniu znajomości kieruje się stopniem znajomości twórczości LZ u osoby poznawanej. Ponoć jest w tym zasadniczy
FOXD pisze: ↑pt lip 20, 2018 7:42 pm
W każdym razie Jacek W. przy zawieraniu znajomości kieruje się stopniem znajomości twórczości LZ u osoby poznawanej. Ponoć jest w tym zasadniczy
O, nie wiedziałam Myślę, że o bluesmanów nawet nie pyta, skoro większość jego obecnych fanów pewnie nie zna nawet LZ Chyba byłby mile zaskoczony, gdyby mógł o tym z kimś pogadać.