co ciekawe, na Lemona i Mrozu zwróciłem uwagę po tym jak zobaczyłem ich w ostatnim sezonie K. Wojewódzkiego, wychodzi na to, że Wojewódzki jest najbardziej progresywnym obecnie dziennikarzem muzycznym

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Pani. Śpiewała kiedyś w Yezoo.santosz pisze:Alison Moyet to pan czy pani?
to ona z Yazoo?!o tym w ogóle nie wiedziałemkajman pisze:Pani. Śpiewała kiedyś w Yezoo.santosz pisze:Alison Moyet to pan czy pani?
Z dwojga złego faktycznie lepszy. Ale obydwa to koszmary.temik3 pisze:Z całą pewnością lepszy od Tesko.santosz pisze:z Lemona bym się ucieszył
Kydryński w niedzielę powiedział w czasie Siesty, że w jego audycji jest miejsce na szeroki wachlarz gatunków muzycznych, "od country aż po western" i zagrał coś z tego wachlarza (bodajże Norę Jones).FOXD pisze:Skoro tak, to może od razu rozszerzyć zestaw do takich gatunków jak disco polo, country itp.
kilka lat temu też już byli na liście z Litaj ptaszko. Utwór świetny jak dobrze kojarzę.temik3 pisze:Chyba z powodu, że w ogóle jest w zestawie.santosz pisze:Lemon - szok i niedowierzanie!
Przeca to nie pierwszy. Ale tamten kiepsko sobie radził.temik3 pisze:Chyba z powodu, że w ogóle jest w zestawie.santosz pisze:Lemon - szok i niedowierzanie!
http://aszdziennik.pl/120341,tysiace-sz ... m-coldplay8azyliszek pisze:Za dużo Coldplay.
Country bywało, a w Jedynce wciąż bywa nocną porą (zwłaszcza z piątku na sobotę), disco polo - fakt, chyba nie. Ale...dannar pisze:Myślę, że w słuchacze trójki by to skutecznie odsiali.FOXD pisze: Skoro tak, to może od razu rozszerzyć zestaw do takich gatunków jak disco polo, country itp.
Drugi zdecydowanie tak, pierwszy taki se.kajman pisze:Z dwojga złego faktycznie lepszy. Ale obydwa to koszmary.
od razu tam słabiutki - Tu nie jest po prostu typowym singlem, to chyba 7 minut ma, trzeba się bardziej wsłuchaćAro pisze:kilka lat temu też już byli na liście z Litaj ptaszko. Utwór świetny jak dobrze kojarzę.temik3 pisze:Chyba z powodu, że w ogóle jest w zestawie.santosz pisze:Lemon - szok i niedowierzanie!
A "Tu" niestety jest cieniutki.
Akurat Norah Jones w wielu kawałkach reprezentuje solidny poziom, pasujący do klimatów TrójkiLLucky pisze:Kydryński w niedzielę powiedział w czasie Siesty, że w jego audycji jest miejsce na szeroki wachlarz gatunków muzycznych, "od country aż po western" i zagrał coś z tego wachlarza (bodajże Norę Jones).FOXD pisze:Skoro tak, to może od razu rozszerzyć zestaw do takich gatunków jak disco polo, country itp.
Dla mnie pewniakiem były Strachy. Wodeckiego dopiero wczoraj dorzucili. A na Julkę raczej bym nie stawiał. Poczekalnia tak, ale pominięcie? To piąty singiel, a czwarty z poczekalni nie wyszedł.4989341 pisze:QotSA zatem poza top50
ale co z julia i strachami? top30 od razu?
bo wodecki to pewniak...