Gary pisze:Wilkołaki a nie Wilki. Wilki to był jeden z najlepszych polskich zespołów lat 90tych.
Szczególnie ich pierwsza płyta - mistrzostwo świata.
Najlepsza plyta Wilkow to Przedmiescia. Zdecydowanie ostrzejsza ale i brdziej przebojowa Nie Zabije Nocy, Moja Baby, Letnia Piosenka Dla Ciebie, Ballada Emanuel, Jeden Raz Odwiedzamy Świat, N'Avoie to tylko single!!!
Dla mnie nic nie przebije Aborygena, Elli lama sabachtani, Erolla, Benjamina, Z ulicy kamiennej.. Jedyne, co mnie na tej płycie nie zachwyca to Son of the Blue Sky.
kajman pisze:
Dla mnie nic nie przebije Aborygena, Elli lama sabachtani, Erolla, Benjamina, Z ulicy kamiennej.. Jedyne, co mnie na tej płycie nie zachwyca to Son of the Blue Sky.
ja jestem też n-tą osobą która czeka na Shy Boy (sam nim jestem). O a teraz MISTRZ DAVIS. Widzialem w sklepie reedycje Jego biografii. To był gosc! A jego Muzyka to wyrwana niebu sprawa...
ku3a pisze:Tool - to jest muzyka! Tylko ze raczej nie na liste przebojow...
Jak to!!!??? Na moją świetnie pasuje
"Vicarious" to był dopiero przebój
Muse tylko +1....
Prędzej czy później i tak wejdą do trzydziestki....
Ta niespodziewana zmiana tonacji w singlowej wersji tego utworu cały czas mnie zaskakuje...
Jedna z najbardziej oryginalnych i najciekawszych piosenek w zestawieniu. Czyżby dla słuchaczy listy była za trudna. P.S. Czy mi się wszystko kojarzy z Beatlesami?
35 (b/z). "Neyorkewr" nieoczekiwanie utknął i ciągle nie wiedzieć czemu jest niżej notowany niż starszy singiel TCIOF, chyba że ten wyleciał z Listy juz po tygodniu.
no to mamy pierwsze rozwiazanie zagadki co wejdzie do trzydziestki. Czy tez raczej co nie wejdzie... TCIOF. To zostaje nam jeszcze Katie, U Jam, Pustki, Beirut, cos jeszcze?