no czekamy na te wyniki, czekamykajman pisze:Przepraszam, będzie mały poślizg bo net zachowywał mi się jak Józek z piosenki Bajmu.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Nie jestem pewien, czy się nie pomyliłaś przynajmniej w tej 3 od końca.neon.ka pisze:no nic, awansem jasnowidzącym napiszę, że cieszę się z wyników trzeciej od końca i ostatniej kategorii otwartej!!!. [zobaczymy, czy się potem wycofam
].
Te wyniki pokrywają się z moimi, czyli bardzo dobrze ! Głosowałem na 16 kategorii, a w 7 są takie na jakie ja głosowałem.kajman pisze:NAJLEPSZA PIOSENKA POLSKA
Bombonierka - Basia Stępniak-Wilk & Grzegorz Turnau
NAJLEPSZA GRUPA POLSKA
Myslovitz
NAJLEPSZY ARTYSTA POLSKI
Grzegorz Turnau
NAJLEPSZA PŁYTA ZAGRANICZNA
Icky Thump - The White Stripes
NAJLEPSZY ZAGRANICZNY DEBIUT/NOWY ARTYSTA NA LP3
Arctic Monkeys
NAJLEPSZY POLSKI TELEDYSK
Era retuszera - Nosowska
NAJWIĘKSZE ROZCZAROWANIE
Odejście Marka z Trójki
NAGRODA SPECJALNA FORUM.LP3.PL
Piotr Baron
No ale z wyników w tych kategoriach jestem bardzo zadowolony..kajman pisze:ZWYCIĘŻCY W POSZCZEGÓLNYCH KATEGORIACH
NAJLEPSZA GRUPA ZAGRANICZNA
The White Stripes
NAJLEPSZA ARTYSTKA ZAGRANICZNA
Katie Melua
NAJLEPSZY ARTYSTA ZAGRANICZNY
Michael Buble
NAJLEPSZA PŁYTA ZAGRANICZNA
Icky Thump - The White Stripes
NAJWIĘKSZE WYDARZENIE MUZYCZNE
Led Zeppelin
NAGRODA SPECJALNA FORUM.LP3.PL
ex aequo:
Marek Niedżwiedzki
Piotr Baron
tu jestem bardzo zdziwiony i czekam na szczególy.kajman pisze: NAJWIĘKSZE WYDARZENIE MUZYCZNE
Led Zeppelin
a tu naprawdę był remis??? Ciekawostkakajman pisze: NAGRODA SPECJALNA FORUM.LP3.PL
ex aequo:
Marek Niedżwiedzki
Piotr Baron
ej, nieładnie taki błąd - NiedźwieckiNAGRODA SPECJALNA FORUM.LP3.PL
ex aequo:
Marek Niedżwiedzki
Piotr Baron
Bardzo ciekawie to wyszło... no i w sumie sprawiedliwie.kajman pisze:NAGRODA SPECJALNA FORUM.LP3.PL
ex aequo:
Marek Niedżwiecki
Piotr Baron
owszem, i żałuję chyba tego najbardziej...kajman pisze:Nie jestem pewien, czy się nie pomyliłaś przynajmniej w tej 3 od końca.neon.ka pisze:no nic, awansem jasnowidzącym napiszę, że cieszę się z wyników trzeciej od końca i ostatniej kategorii otwartej!!!. [zobaczymy, czy się potem wycofam
].
powinnam się tu cieszyć a wcale się nie cieszę:/. w roku 2007 to chyba niekoniecznie akurat ten zespół...kajman pisze:NAJLEPSZA GRUPA POLSKA
Myslovitz
generalnie jestem tak średnio zadowolona...kajman pisze:NAJLEPSZA GRUPA ZAGRANICZNA
The White Stripes
NAJLEPSZA PŁYTA POLSKA
UniSexBlues - Nosowska
NAJWIĘKSZE WYDARZENIE MUZYCZNE
Led Zeppelin
Pisałem w stresie i dałem plamęadr pisze:ej, nieładnie taki błąd - Niedźwiecki![]()
Muse - Knights of Cydonia to chyba z 2006 roku...