Termin zgłoszenia Do 22:00 w każdy piątek, w tym wątku.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Ostatnio zmieniony sob sty 11, 2025 8:32 pm przez neisej, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja także, ale nie wykluczam, że i to i to dołożą. A LP dobrze brzmi, szczególnie w końcówce więc ucieszyłbym się, gdyby dołożyli. A na moje ta dwójka ma znacznie większe szanse załapania się niż wymienione powyżej DT i (szczególnie) JT.
Czyli gdyby komuś to uciekło, to Temik zgłasza:
Lady Pank - MOTYLE
Brak Varius Manx w zestawie, niezależnie od tego czy się lubi czy nie i jakby sobie poradził lub nie
oznacza, że coś tutaj nie jest halo. Dlatego zdziwię się pozytywnie, jak dodadzą dzisiaj Lady Pank.
Akurat ci Variusi są meega słabi. To jak dla mnie bardzo niewiele ma już wspólnego z tym zespołem.
Podobnie zresztą jak Skunk Anansie, brzmi jak zupełnie inny zespół
Neo01 pisze: ↑pt sty 24, 2025 7:12 pm
Akurat ci Variusi są meega słabi. To jak dla mnie bardzo niewiele ma już wspólnego z tym zespołem.
Podobnie zresztą jak Skunk Anansie, brzmi jak zupełnie inny zespół
Dobrze, że to tylko Twoja opinia . Pewnie wielu ma zdecydowanie inną. Ja akurat w kwestii tych dwóch wykonawców jestem obojętny.
adameria pisze: ↑pt sty 24, 2025 7:11 pm
Brak Varius Manx w zestawie, niezależnie od tego czy się lubi czy nie i jakby sobie poradził lub nie
oznacza, że coś tutaj nie jest halo. Dlatego zdziwię się pozytywnie, jak dodadzą dzisiaj Lady Pank.
No niestety masz rację, co jak co, ale żeby "takie radio" nie wrzucało do zestawu, tego, czy tego to dla mnie kompromitacja. I to też tylko moja opinia.
VILKI pisze: ↑pt sty 24, 2025 7:27 pm
myśle że taką opinię ma dużo więcej listowiczów
Pewnie tak i każdy ma prawo przedstawić swoją. Jedni zmienili inni nie, jedni może jeszcze zmienią i być może na lepszą. Zobaczymy życie pisze różne scenariusze.
Co do LP to faktycznie uważam, że z urzędu powinni wrzucić. Co do VM to sporo rzeczy ostatnio nie wrzucali, a sam zespół to zupełnie nie to, co kiedyś.