XXXVI Zlot Forum LP3 - ??-??.??.2025, Świder (?)
XXXVI Zlot Forum LP3 - ??-??.??.2025, Świder (?)
Myślę, że to dobry moment, żeby zacząć się w miarę poważnie zastanawiać nad terminem. Zauważyłem, że w poprzednich trzech latach ukształtował się zwyczaj organizowania wiosennych zlotów w pierwszy weekend po Wielkanocy. Ma on niewątpliwie pewne zalety, jednak w tym roku tak się złożyło, że jest to termin, który mi szczególnie nie pasuje, dlatego głosowałbym za tym, żeby rozważyć przynajmniej jednorazową zmianę tego zwyczaju.
Poza tym jednym innych większych przeciwwskazań nie mam, każdy inny termin (no może jeszcze oprócz samej Wielkanocy i długiego weekendu majowego) chętnie zaakceptuję.
Poza tym jednym innych większych przeciwwskazań nie mam, każdy inny termin (no może jeszcze oprócz samej Wielkanocy i długiego weekendu majowego) chętnie zaakceptuję.
Re: XXXVI Zlot Forum LP3 - ??-??.??.2025, Świder (?)
Ja jak zwykle się dostosuję.
A mógłby tym razem ktoś inny ogarnąć zlot?
Bo ja mam roboty na dwa etaty na najbliższe miesiące: wracam z pracy i siadam do pracy, często nawet w weekendy.
Bo ja mam roboty na dwa etaty na najbliższe miesiące: wracam z pracy i siadam do pracy, często nawet w weekendy.
wypisałbyś jakie punkty ktoś by musiał ogarnąć? to by było łatwiej podjąć decyzję.
na ostatnim zlocie kajman wspominał o terminie majówkowym i dla mnie faktycznie byłby on dobry. ale nie będę się upierać. choć gdyby jakiś inny miał zostać wybrany, to dobrze by było wiedzieć w miarę wcześnie (i tak już wcześnie nie jest), żeby coś innego na majówkę sobie organizować.
z kolei jeśli chodzi o to co mi nie pasuje (skupiam się na kwietniu i maju), to weekend z 24.05.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Mi nie pasuje 9.05 (mam występ) i cały następny tydzień (zapewne wyjeżdżamy).
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856
Ale piękny konflikt interesów. 

- konwicki1980
- Kontakt:
Jak już pisałem w poprzednim wątku - majówkę spędzam w Niemczech i Austrii, a 16-18.05 mam tyle zajęć, że nie mógłbym pojawić się nawet na chwilę.
Rozumiem, że kwietniowych terminów na razie nie rozważamy, bo chyba to za wcześnie, biorąc pod uwagę aktualny stan organizacji.
Rozumiem, że kwietniowych terminów na razie nie rozważamy, bo chyba to za wcześnie, biorąc pod uwagę aktualny stan organizacji.
Najważniejsze w tej chwili:
1. Ustalić termin.
2. Sprawdzić i zarezerwować termin w Filato. (Spytać, czy lodówka naprawiona!)
Załóżmy, że mogę zebrać zaliczki i zrobię rozliczenie po zlocie. Zakupy i tak ostatnio ogarniają wwas z konwickim1980, więc jak dostanę paragony, to powinno mi pójść łatwiej niż innym.
P.S. Dzwonił Marcin, że jemu pasuje wszystko oprócz majówkowego weekendu. Co do mnie to na razie wygląda na to, że mógłbym w dowolnym terminie.
OK, to powiedzmy, że ja póki co zajmę się ciśnięciem o to które weekendy komu pasują/nie pasują, czego wynikiem będzie wybranie optymalnego terminu.
Uwaga!
Proszę wszystkich o wypisanie które terminy NIE pasują Wam na zlot. Proszę o odpowiedzi przez tydzień (do końca 12 lutego). Brak odpowiedzi będzie traktowany tak, jakby wszystkie terminy pasowały.
Póki co rozważamy terminy kwietniowe i majowe, bo żeby znaleźć zlot czerwcowy, trzeba by się cofnąć o ponad 10 lat. (OK, ostatni proponowany weekend zahacza o czerwiec).
Miejmy nadzieję, że znajdzie się jakiś weekend, którego nikt nie oznaczy jako niepasujący. A jeśli tak nie będzie, to będziemy się zastanawiać.
Póki co lista niepasujących weekendów wygląda tak:
- 4-6.04 (konwicki1980)
- 11-13.04
- 25-27.04 (wwas)
- 1-4.05 (Marcin, konwicki1980, wwas, bobby-x, lady+moonshine)
- 9-11.05 (Miszon)
- 16-18.05 (konwicki1980, Miszon)
- 23-25.05 (ku3a, lady+moonshine, neon.ka?)
- 30.05-01.06 (neon.ka?)
Proszę wszystkich o wypisanie które terminy NIE pasują Wam na zlot. Proszę o odpowiedzi przez tydzień (do końca 12 lutego). Brak odpowiedzi będzie traktowany tak, jakby wszystkie terminy pasowały.
Póki co rozważamy terminy kwietniowe i majowe, bo żeby znaleźć zlot czerwcowy, trzeba by się cofnąć o ponad 10 lat. (OK, ostatni proponowany weekend zahacza o czerwiec).
Miejmy nadzieję, że znajdzie się jakiś weekend, którego nikt nie oznaczy jako niepasujący. A jeśli tak nie będzie, to będziemy się zastanawiać.
Póki co lista niepasujących weekendów wygląda tak:
- 4-6.04 (konwicki1980)
- 11-13.04
- 25-27.04 (wwas)
- 1-4.05 (Marcin, konwicki1980, wwas, bobby-x, lady+moonshine)
- 9-11.05 (Miszon)
- 16-18.05 (konwicki1980, Miszon)
- 23-25.05 (ku3a, lady+moonshine, neon.ka?)
- 30.05-01.06 (neon.ka?)
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
- Kontakt:
poważnie weekend majowy? A co z polskim Topem? Będziecie go słuchać na zlocie?
Powinienem się chyba w końcu pojawić w Filato. Mnie nie pasuje weekend majowy 1-4.05.
Powinienem się chyba w końcu pojawić w Filato. Mnie nie pasuje weekend majowy 1-4.05.
- konwicki1980
- Kontakt:
W takim razie proszę jeszcze dopisać mnie do 4-6.04. Wcześniej nie wymieniałem, bo uznałem za totalnie nierealistyczny. W piątek jeszcze mógłbym być, ale w sobotę wieczór mam gości i musical w Toruniu.
Jeśli chodzi o zlot, to oczywiście deklaruję pomoc w zakupach i zamawianiu jedzenia, a także kolejną odsłonę konkursu 50 pytań.

Jeśli chodzi o zlot, to oczywiście deklaruję pomoc w zakupach i zamawianiu jedzenia, a także kolejną odsłonę konkursu 50 pytań.
Poważna deklaracja

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
- Kontakt:
Bardzo połażna. A który to zlot w Filato będzie? Bo mam parę kilometry i nigdy nie byłem ani na zlocie , ani w W.W.O. Innych okolicznościach.
A czy przyjadą Marty, Yacy i Dziewczynka?
Czy teraz ma być spis tytułów w ABC? Pod jaką literką przedstawić "The A Team - Ed Sheeran"
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Nam nie pasuje 1-4 i 23-25 maj, a poza tym wyrażamy chęć udziału w Zlocie 
Nawet mam już pewien pomysł na konkurs

Nawet mam już pewien pomysł na konkurs

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
U mnie myślę że można usunąć znak zapytania przy 9-11.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ja biorę pod uwagę, że pojawiłabym się na zlocie, ale dziś nie mogę tego potwierdzić na 100% nawet, gdyby pasował mi termin. Tak więc podam moje ograniczenia czasowe, ale nie bierzcie ich równorzędnie z deklaracjami innych osób. 
Mi nie pasuje 30.05-01.06 i trochę również 23-25.05.

Mi nie pasuje 30.05-01.06 i trochę również 23-25.05.