Dla tych, którzy mają na Forum 0 postów...

Kącik pobożnych życzeń, sugestii, postulatów, spraw administracyjnych — każdy pomysł może okazać się dobrym, o ile uzyska akceptację społeczności Forum.lp3.pl.
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Re: Dla tych, którzy mają na Forum 0 postów...

Post autor: temik3 »

gioconda2 pisze: sob sty 04, 2025 3:25 am
tadzio3 pisze: sob sty 04, 2025 1:24 am hasło" nie "chasło"
To raczej nie był słuchacz Trójki.
A skąd wiesz jakich słuchaczy "trujka" pozyskała przez 8 lat? A tak na poważnie to 15 lat bytności na tym forum widziałem różne błędy ortograficzne. Oczywiście, że takie rażą.
tadzio3 pisze: sob sty 04, 2025 1:24 am
Ciekawe, że nazywając się Izabela wcześniej miałaś Mariaa15, a teraz Krzysztof55. No ale kto zabroni ;)
Z tego co odczytałem to ma na "IMIĘ" Izabela (może nazywa się Krzysztof), a Krzysztof55 to był jej poprzedni nick, którym się posługiwała, ale potem (wg. ustaleń komisji :wink: ) Maria15 się z tego zrobił i na powrót teraz znów Krzysztof55 z powodu hasła. A ilu tutaj na tym forum jest takich co mają inny nick niż imię?
Awatar użytkownika
VILKI
Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.

Post autor: VILKI »

temik3 pisze: sob sty 04, 2025 9:55 am
Z tego co odczytałem to ma na "IMIĘ" Izabela (może nazywa się Krzysztof), a Krzysztof55 to był jej poprzedni nick, którym się posługiwała, ale potem (wg. ustaleń komisji :wink: ) Maria15 się z tego zrobił i na powrót teraz znów Krzysztof55 z powodu hasła.
też się temu nieco dokładniej przyjrzałem. kiedyś pojawiały się głosy właśnie od Krzysztofa55. potem pojawiła się na jakiś czas Maria15 i gdy ona zniknęła po tygodniu wrócił Krzysztof55. więc faktycznie jest to chyba jedna osoba ale te nicki to dziwne :) (raz męski, raz żeński)
Awatar użytkownika
jollyroger72
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176

Post autor: jollyroger72 »

VILKI pisze: sob sty 04, 2025 10:50 am ale te nicki to dziwne :) (raz męski, raz żeński)
Dziwne, nie dziwne...
Mało to mężczyzn, którzy jako drugie imię mają Maria? Np. Jan Maria Jackowski, Jan Maria Rokita etc.
Co prawda, osoba ta pisze, że jest Izabelą, ale najważniejsze, że nie głosuje "na dwie ręce" :wink:
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

jollyroger72 pisze: sob sty 04, 2025 11:05 am ale najważniejsze, że nie głosuje "na dwie ręce"
A takie sytuacje też mieliśmy.
ODPOWIEDZ