abd3mz pisze:No to chyba forowa promocja nie odniosła skutku.
Niestety... właśnie liczyłem ilość głosów oddanych na Serja teraz i tydzień temu. Jeśli wszyscy naprawdę zagłosowali, to wzbogacił się o 21 głosów.
Kiedyś jszmiles podawał ilość głosów potrzebnych, żeby dostać się do poczekalni. Zaraz sprawdzę... A właśnie gdzie podziewa się jszmiles bo ja go na forum nie spotkałem.
DarekM pisze: nowości, bez zmian. do góry i w dół po raz 10. Poprzednio w not. 558, 965, 1107, 1127, 1130, 1131, 1189, 1250 i 1304.
Tutaj jest zwyczaj nie podawania takich informacji. Niektórzy specjalnie ściszają radio. Ja akurat lubię wiedzieć, ale niektórzy chcą być trzymani w niepewności.
zbyszu pisze:Moze i wyszły, ale u mnie ciągle siedza. Ostatni istnieje od 2000 roku i ma już z 12 cm grubosci (to od papieru, kleju, notatek i autografów
no widzisz od 2000 roku to juz jakis unikat...i pewnie bedziesz chcial za niego 2000 $...
DarekM pisze: nowości, bez zmian. do góry i w dół po raz 10. Poprzednio w not. 558, 965, 1107, 1127, 1130, 1131, 1189, 1250 i 1304.
Tutaj jest zwyczaj nie podawania takich informacji. Niektórzy specjalnie ściszają radio. Ja akurat lubię wiedzieć, ale niektórzy chcą być trzymani w niepewności.
Rozumiem, nie będę tutaj podawał takich informacji.
badzie jeszcze jeden singiel The White Stripes i musi byc to I'm Slowly Turning Into You. Tą piosenkę zainspirował Michel Gondry opowiedział mu o teledysku w który chciałby nakręcic.
100 osób idzie w kolumnie z przodu Jack z tyłu Meg i te postacie pomiedzy niki wygladaja noraz mniej jak Jack a coraz bardziej jak Meg (co zreszta zugeruje tytuł)
zbyszu pisze:Moze i wyszły, ale u mnie ciągle siedza. Ostatni istnieje od 2000 roku i ma już z 12 cm grubosci (to od papieru, kleju, notatek i autografów
no widzisz od 2000 roku to juz jakis unikat...i pewnie bedziesz chcial za niego 2000 $...
Są starsze...Jeszcze z ery Expressu Wieczornego, Programu TV, Globu 24 czy Kulis - EW
Bilet na mecz Austria - Polska - ponad 300 Euro - Zeszyty - bezcenne
ten Travis to takie pitu pitu bez pomyslu. aby tylko nagrac piosenke i czesc. i caly swiat musi tego sluchac. a wiele polskich zespolow tworzy naprawde wartosciowo muzyke, ale nikt tego nie zna i szczytem marzen jest w ogole kontrakt plytowy .