VILKI pisze: sob maja 29, 2021 2:44 pm
nie myślałem że ktoś może chcieć kogokolwiek przepychać tylko dla samego przepychania
Nie dla samego przepychania. Piasek to była propozycja... Priapa...
W tym tygodniu propozycją Priapa była Jessie Ware, która nie miała szans na wejście do 10, więc kolega numeryczny nie dał jej punktów.
Kapujesz?
VILKI pisze: sob maja 29, 2021 3:18 pm
tylko teraz to samo można napisać o jollym że głosując ostatni to on decyduje kto przechodzi a kto nie
Nie czuję się Wyrocznią. Choć nie ukrywam, że z sentymentu do lat 80-ych, dałem punkty The Stranglers, który dzięki temu załapał się do dziesiątki...
santosz pisze: sob maja 29, 2021 4:04 pm
Przykładowo na Piasecznego oprócz 4989341 i Priapa głosowali jeszcze staśka, Dx2, Artur i Lolita. Czyli mówiąc o manipulacji musielibyście przedstawić dowody, że oni również w tym uczestniczyli.
Napisałem powyżej. Piasek był propozycją Priapa. Czyli układ działa. Mam sygnały, że jest w nim być może trzecia osoba. Więc bacznie obserwuję.
santosz pisze: sob maja 29, 2021 4:04 pm
A 4989341 zamiast po aferze z Priapem posypać głowę popiołem i wejść w tryb normalny nadal bezczelnie wyczekuje z kalkulatorem i stoperem w ręku na 11:59 w piątkowe przedpołudnie. Dla mnie w tej chwili to już recydywista i w związku z tym powinien być "usankcjonowany" w postaci konieczności oddanie głosów najpóźniej do środowej północy. Jego głosy oddane w późniejszym terminie nie powinny być zaliczane.
Formalnie jego głosy są OK, ale etycznie już nie bardzo...
gżegoż pisze: sob maja 29, 2021 4:22 pm
Uwielbiam z pozycji biernego obserwatora czytać te Wasze dyskusje
A ja uwielbiam te Twoje komentarze pisane jakby z pozycji wyższości ponad nami.
Nigdy nie byłem zwolennikiem tajności. Mamy coś do ukrycia?
Temika w tej kwestii nie cytuję, bowiem rozumiemy się bez słów.