Co ja zem chcial... a. No to nie jest chyba tak, ze Trojka mapluje, juz predzej Jedynka od Trojki, ale chodzi o jakas ogolna tendencje upodabniania sie gustow. Tym bardziej, gdy slucha sie Jedynki od polnocy do trzeciej. No, Lato z radiem i ogolnie audycje od 5 do 12 to inna bajka. Swoja droga, ciekawe czy w tym roku bedzie ta lista przebojow utworow egzotycznych...
A Majewska uwazam za calkiem ok. Nie wiem skad az taka niechec. Kajmana zwlaszcza. To Twoja epoka przeciez
prz_rulez pisze: ↑pt cze 21, 2019 8:30 pm
Co ja zem chcial... a. No to nie jest chyba tak, ze Trojka mapluje, juz predzej Jedynka od Trojki, ale chodzi o jakas ogolna tendencje upodabniania sie gustow. Tym bardziej, gdy slucha sie Jedynki od polnocy do trzeciej. No, Lato z radiem i ogolnie audycje od 5 do 12 to inna bajka. Swoja droga, ciekawe czy w tym roku bedzie ta lista przebojow utworow egzotycznych...
A Majewska uwazam za calkiem ok. Nie wiem skad az taka niechec. Kajmana zwlaszcza. To Twoja epoka przeciez
santosz pisze: ↑pt cze 21, 2019 8:31 pm
ale jak se włączę Majewską z Wodeckim Lubię wracać, to się wzruszam się
Na szczęście Majewska pojawia się pod koniec utworu i mi nawet nie przeszkadza, ale jest kilka innych wersji utworu, które bardziej mi się podobają. M.in. ta wersja z PTWC to istna petarda.
FOXD pisze: ↑pt cze 21, 2019 8:28 pm
Ale wtedy (tydzień temu) była mowa o wyścigach samochodowych
Rowerowe także A jeśli chodzi o mój 'podeszły' wiek, to nie jestem najstarsza w zespole, jeszcze mi trochę brakuje do emerytury
Ależ zabrzmiało z tym "podeszłym" wiekiem w Twoim przypadku Bardziej już by pasował zaawansowany, jak na grę piłkę nożną Co do roweru, to jednak znacznie bardziej rozwojowa i prozdrowotna dyscyplina do uprawiania niż piłka nożna (jak i wiele innych dyscyplin). Sam po sobie to widzę, dobre kilkadziesiąt lat aktywności w tym obszarze i bardzo dobrze wpływa na kondycję i nastawienie, zwłaszcza w zaawansowanym wieku. Także polecam
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2019 8:36 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
santosz pisze: ↑pt cze 21, 2019 8:31 pm
ale jak se włączę Majewską z Wodeckim Lubię wracać, to się wzruszam się
Na szczęście Majewska pojawia się pod koniec utworu i mi nawet nie przeszkadza, ale jest kilka innych wersji utworu, które bardziej mi się podobają. M.in. ta wersja z PTWC to istna petarda.
no ja lubię tą wersję z Opola, uważam tą piosenkę za przepiękną po prostu i myślę że w każdym wykonaniu by mi się podobała
FOXD pisze: ↑pt cze 21, 2019 8:34 pm
Co do roweru, to jednak znacznie bardziej rozwojowa i prozdrowotna dyscyplina do uprawiania niż piłka nożna (jak i wiele innych dyscyplin)
Ale nie znaczy, że muszę wszystko z tej epoki lubić. Akurat polskie piosenkarki z owego okresu były dla mnie w większości nie do przejścia.
Kurcze, to miejsce... uff, przestałem się bać, bo Wanna jednak jest