wielką szkoda...LLucky pisze: pt kwie 20, 2018 1:14 pm I jeszcze kiepska wiadomość z ostatniej chwili: adameria nie dojedzie.![]()
My już jesteśmy w okolicach Centralnego.
wielką szkoda...LLucky pisze: pt kwie 20, 2018 1:14 pm I jeszcze kiepska wiadomość z ostatniej chwili: adameria nie dojedzie.![]()
Ja też
Ja od trzech kwadransów na Centralnym. W kawiarence internetowej. Zadzwońcie koło 16, to się jakoś spotkamy.
Tam się spotykamy.
To co - do zobaczenia jesienią...Poranne Zapraszamy do Trójki z końca lat 80. prowadzone przez Pana kojarzę m.in. dlatego, że można było w nim bardzo często usłyszeć nagrania zespołu The Smiths. Czy dalej lubi Pan tę grupę?
To prawda, lubię The Smiths.
Co Pan sądzi o solowych dokonaniach Morrissey'a?
Mam taką płytę składankową Morrissey'a, której słucham w samochodzie na długich trasach.
A linijka, którą znalazłem w swoim koszyku piknikowym, to przypadkiem nie Twoja?djjack pisze: ndz kwie 22, 2018 8:10 pmP.S. Stan przedmiotów wywiezionych z Emowa - było jeden, jest zero.
Stan przedmiotów zawiezionych do Gdańska - było jeden, jest zero.
no i zapomniałem - jeszcze rewelacyjna prezentacja książki i bardzo ciekawe opowieści albarna! powodzenia!ku3a pisze: ndz kwie 22, 2018 8:36 pmkonkursy znakomite! (ale kajman - dopracuj trochę znawcę, by utwory bardziej się różniły stylistycznie, wiekowo itd.)
rozgrywki fantastyczne! każda jedna.
A jeżeli taka do wyznaczania kolejnych piosenek na ABC - to moja.
Wiesz, ja w końcu otworzyłem ten plik na Twoim pendrivie, o którym wspominałeś i widziałem, że jest także zakładka z literką O, ale nadludzką siłą woli powstrzymałem się od zajrzenia do niej.