Kobiety vs. Mężczyźni

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Kobiety vs. Mężczyźni

Post autor: prz_rulez »

Mam takie bardzo ogolnikowe pytanko, ale moze byc ono wstepem do dalszej dyskusji. Mianowicie, czy uwazacie, ze generalnie lepszymi muzykami są kobiety czy mężczyźni? Bo jak patrzę na głosowanie do Lp3 Forum, to widzę, że mężczyźni górą.
Moim zdaniem kobiety grają bardziej melodyjnie, przebojowo, z uczuciem i mają lepszy gust muzyczny. Muzyka tworzona przez mężczyzn generalnie mnie zawodzi. Ale, niestety, wśród największych hitów w historii muzyki przez parę dziesiątek jest może jedna kobieta.... WHY?
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Powiem tak: moim zdaniem jednak mężczyźni tworzą lepszą muzykę i to słychać, ale bez kobiet muzyka byłaby znacznie uboższa i nie miała by takiej siły i piękna.
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

Napiszę podobnie jak Tadzio3 CHŁOPY są i byli górą...czy była jakaś kobieta w stylu PACH MOCART czy nasz Fryderyc...no cóż... ja nie kojażę ale pewnie by nie było pieknej serenady gdyby nie było pięknych kobiet...i choć mogę się mylić [w mniejszości] to muzyke do pięknych utworów dla pięknych kobiet w większości pisali faceci...ale są wyjątki i nawet - niezłe...
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

Kobiety górą. Frozen jest dla mnie lepsze niż np. Another Brick In The Wall czy Stairway To Heaven...i tak samo dobre jak Again. W ogóle to Frozen powinno być w Top 10 w Topie Wszechczasów. W ogóle takie nierównouprawnienie w topie wszechczasów... Tylko czemu teraz cały czas otaczają nas muzycznie kobitki? Czyżby kobitki tworzyły muzę dla de*ili?
Ja jestem może de*ilem ale jestem za kobietkami. Sory faceci.
ODPOWIEDZ