Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
wzorowezero pisze:Mam do Was pytanie - rok temu, jak prezentowany był Hey Jude, to któryś z prowadzących wspomniał, że ktoś przeklnął podczas nagrania tej piosenki. Czy to jest mit z tym przekleństwem, czy prawda?
wzorowezero pisze:Mam do Was pytanie - rok temu, jak prezentowany był Hey Jude, to któryś z prowadzących wspomniał, że ktoś przeklnął podczas nagrania tej piosenki. Czy to jest mit z tym przekleństwem, czy prawda?
Raczej prawda, bo to dosyć popularna historia.
Idąc tym tropem, to UFO to raczej prawda, bo to też dosyć popularna historia.
slamowir pisze:R.E.M. i The Cranberries najsłabsze i najbrzydsze - wciąż zdecydowanie za wysoko w TOPIE. Kto promuje takie gnioty?
TYLKO PINK FLOYD I LED ZEPPELIN JAK MOŻNA WPUSZCZAĆ NA TOP TAKIE POPOWE GNIOTY
JAK ŚMIESZ UŻYWAĆ W JEDNYM ZDANIU NAZW TYCH DWÓCH WIELKICH EKIP OBOK OKREŚLENIA "GNIOTY". JESZCZE KTOŚ TO ŹLE ZINTERPRETUJE ALBO W GOOGLACH BĘDZIE TO RAZEM SPOZYCJONOWANE!
Skoro bawimy się w godzinowe topy, to zestawianie utworów jest chyba uzasadnione? Wyraziłem tylko swoje zdanie nt. tych utworów, które poziomem zdecydowanie obiegają od pozostałych. To wszystko.
dannar pisze:Będzie jeszcze jeden utwór z Polską w tytule.
Niestety.
No i są najlepsi Bitle z tych w tym topie, chociaż początek utworu nie zapowiada tej miazgi na końcu.
To mój siódmy głos - 81 miejsce (na ponad 80 utworów - skromnie).
40-29-12.
Od 16.00 nie mogłem słuchać i po powrocie widzę, że "Mama" spadła Przykro mi z tego powodu, bo to według mnie najlepszy utwór z całej setki i z rok na roku coraz bardziej go uwielbiam!
Cieszą za to awanse "Dni, których nie znamy" i "The Show Must Go On"!
zielonakoniczynka pisze:
A ja nie przepadam jakoś szczególnie za śpiewającymi paniami. Lubię PJ Harvey, Bjork, Nosowską i Tori. I Mirę Kubasińską.
Bo większość pań śpiewa na jedno kopyto. Dlatego radia komercyjne nie nadają się do słuchania, bo tam cały czas to samo. Te, które wymieniłaś oczywiście się wyróżniają.
FOXD pisze:Kolejny raz udowadniasz, że na stylach muzycznych kompletnie się nie znasz
to powiedz mi proszę, kiedy udowodniłem to poprzednim razem?
Nie będę tracił czas na odgrzebywanie forum, skoro masz problem z refleksją
chciałem się po prostu doedukować, a gwoli ścisłości, użyte przeze mnie określenie "popowy" nie odnosiło się do gatunków muzycznych; komu jak komu, ale nie sądziłem, że Tobie trzeba tłumaczyć takie oczywistości
Pytanie do życzliwych: czy były podawane jakieś ciekawostki z dalszych miejsc (poza trzema ostatnimi)? Ciężko byłoby mi się teraz odgrzebywać przez cały wątek, żeby znaleźć