wyskakujące błędy
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
wyskakujące błędy
po wejściu na stronę główną na samej górze wyskakuje dziś coś takiego:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
cała linijka razy 4.
a czcionka jest dużo większa.
występuje to tylko na głównej.
sprawdzone na 3 komputerach.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
cała linijka razy 4.
a czcionka jest dużo większa.
występuje to tylko na głównej.
sprawdzone na 3 komputerach.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Re: wyskakujące błędy
Brian i ja też tak mamy (ustalone na sąsiednim forum)

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
U mnie podobnie...i wylogowywuje (ale koszmarny wyraz)

- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Wiemy, działamy... na razie brak efektów. Nie każda podstrona, nie na każdej przeglądarce -- stad kłopot z odpowiednią diagnozą. Ale wszystko pod kontrolą. Podstrona komentarzy do notowań działa normalnie.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
POtwierdzam.
Dodatkowo niektórzy meldują wykrycie trojana przez antywirusa.

Dodatkowo niektórzy meldują wykrycie trojana przez antywirusa.
- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
A gdzie? jaki trojan? Jaki antywirus?Miszon pisze:POtwierdzam. Dodatkowo niektórzy meldują wykrycie trojana przez antywirusa.
- Miszon
- Kontakt:
McAfee site advisor u Garego i coś jeszcze u Mateusza ("zablokowano próbę włamania" i nie może wejść na główną z tego powodu)

pół godziny temu było OK, a teraz znowu to samo. 
Potwierdzam, że mój McAfee pokazuje mi przy wejściu na stronę główną, że zablokowano i usunięto konia trojańskiego: JS/Exploit-Blacole.x (Przeglądarka Firefox)
EDIT: teraz znowu jest OK

Potwierdzam, że mój McAfee pokazuje mi przy wejściu na stronę główną, że zablokowano i usunięto konia trojańskiego: JS/Exploit-Blacole.x (Przeglądarka Firefox)
EDIT: teraz znowu jest OK
- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Mamy zlokalizowany problem. Szukamy lekarstwa. Przez weekend może być różnie -- przy wejściu na stronę główną mogą pojawić się owe błędy. Problem najprawdopodobniej usunięty zostanie w najbliższy dzień roboczy...

- Miszon
- Kontakt:
Teraz troszkę inne błędy (Opera):
phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/session.php on line 1035: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/session.php on line 1035: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/session.php on line 1035: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)

phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/session.php on line 1035: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php(1) : eval()'d code:7)
- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
to te same błędy, tylko nieco inne komunikaty. doraźnie jest 'załatane', ale za skuteczność tej prowizorki ciężko gwarantować... po weekendzie zrobimy dokładniejszą naprawę.

Czy gdzieś na forum jest "brudnopis" postów? Napisałem dość dług post i kliknąłem Podgląd. W międzyczasie strona wylogowała mnie i po zalogowaniu cała treść zniknęła.  Jeśli gdzieś można ją jednak odnaleźć, to byłbym wdzięczny za pomoc!
 Jeśli gdzieś można ją jednak odnaleźć, to byłbym wdzięczny za pomoc!

Jeśli gdzieś można ją jednak odnaleźć, to byłbym wdzięczny za pomoc!
 Jeśli gdzieś można ją jednak odnaleźć, to byłbym wdzięczny za pomoc!- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
nie ma. jak piszesz coś długiego, to lepiej pyknij to w notatniku lub wordzie i zapisuj, zapisuj a dopiero potem przeklej na forum.

- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Taki urok tej wersji phpBB -- lepiej nie będzie. Recepta Bobby'ego jest najskuteczniejsza...

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Tak mi parę razy zniknęło więc się nauczyłem. 
Przy okazji, ślę szerokie uśmiechy w stronę Zabierzowa przy DK79. W zeszłem roku jadąc z Zakopca przez Kraków do Kłodzka, chcąc ominąć płatną A2 , zaliczyliśmy tę uroczą miejscowość

Przy okazji, ślę szerokie uśmiechy w stronę Zabierzowa przy DK79. W zeszłem roku jadąc z Zakopca przez Kraków do Kłodzka, chcąc ominąć płatną A2 , zaliczyliśmy tę uroczą miejscowość

- 
				JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
A to 'dla-temu' lokalny pleban ogłosił święto we-fsi... a ja się dziwiłem, skąd szosa usłana kwieciem...

Po-zdrówka dla Otwocka!

Po-zdrówka dla Otwocka!