bear pisze:poza tym gdybym miał nie spać po rozmowie z Wojciechem Mannem to chyba zacząłbym się o siebie martwić
no mnie by nosiło co najmniej przez tydzień
a z Helen kiedyś miałam przyjemność porozmawiać, kiedy pierwszy i ostatni raz zadzwoniłam na pocztę UKF ( za długo trzeba czekać ). Ledwo ją słyszałam, a na słuch nie narzekam
Wysoka pozycja nowości REM mnie zaskakuje. Czyżby duży hit na liście? W sumie dawno nie mieli, a próbowali z wieloma singlami, które nie raz zostawały w Poczekalni
gżegoż pisze:Był taki bardzo ładny jego utwór na liście "Wszystko dla twej miłości". Ale niestety dość szybko wypadł. A w Forumowym Topie Grechuty chyba nawet nie dostał ani jednego głosu
Może dlatego, że głosy szły na "Miłość" czyli alternatywny tytuł tego samego utworu.
lady pisze:no mnie by nosiło co najmniej przez tydzień
a z Helen kiedyś miałam przyjemność porozmawiać, kiedy pierwszy i ostatni raz zadzwoniłam na pocztę UKF ( za długo trzeba czekać ). Ledwo ją słyszałam, a na słuch nie narzekam
Wy to macie szczęście, ja to na ogół trafiam na Nogasia (no, Helen i ku3a też się zdarzali).
lady pisze:a z Helen kiedyś miałam przyjemność porozmawiać, kiedy pierwszy i ostatni raz zadzwoniłam na pocztę UKF ( za długo trzeba czekać ). Ledwo ją słyszałam, a na słuch nie narzekam
Chyba trzy albo cztery razy udało mi się dodzwonic do poczty, i za każdym razem miałem przyjemnośc rozmawiac z Helen czy wie ktoś, w jakie dni w jakich godzinach obecnie jest muzyczna poczta UKF?
witam witam od razu mam apel: głosujmy na Florence, uratujmy ją od poczekalni. Niech wejdzie. Potem można przestać głosować i wypadnie Nnie żeby mi się nie podobało, ale pora ustąpić nowszym nagraniom np. White Lies czy Neo Retros
A jakoś ostatnio czuję na liście pustkę i właściwie nie wiem czemu.
BLUŹNISZ!
Więcej miałem nadzieję po Closterkellerze. Dobrze, że choć na forumowej dobrze sobie radzi.
lady pisze:a z Helen kiedyś miałam przyjemność porozmawiać, kiedy pierwszy i ostatni raz zadzwoniłam na pocztę UKF ( za długo trzeba czekać ). Ledwo ją słyszałam, a na słuch nie narzekam
Chyba trzy albo cztery razy udało mi się dodzwonic do poczty, i za każdym razem miałem przyjemnośc rozmawiac z Helen czy wie ktoś, w jakie dni w jakich godzinach obecnie jest muzyczna poczta UKF?
gżegoż pisze: Zresztą teraz coraz częstsze są przypadki, że utwory długo męczące się w poczekalni potem całkiem nieźle sobie radzą na liście. Kiedyś było inaczej - długie poczekiwanie wróżyło natychmiastowy wypadek
I sam sobie po części odpowiedziałeś na pytanie, czy warto głosować na Florence
Poniekąd racja, tylko że ona jest już tak długo w poczekalni, że chyba wielu osobom już się znudziła i raczej po ewentualnym wejściu już by na nią nie głosowały. Ale kto wie, może uda się jej zagościć choć na kilka tygodni...