temik3 pisze:Na początek witam kolejnego nowego uczestnika zabawy, emenpe (DeDe jak myślisz kobieta czy mężczyzna, bo sam niewiem), oby został z nami jak najdłużej
W wątku dotyczącym głosowania na Forumową emenpe napisał: "Będę na przyszłość pamiętał, dzięki", niewątpliwie zatem jest mężczyzną!
A cóż to, nikt nie trafił Hurts? Wyróżnienie w tej kategorii otrzymuje LLucky,który typował ich najwyżej, tj. na... 22. miejscu. ku3a, widzę wracasz do formy Brawa również dla Tomkka, jotema3 oraz "trójkąta" równego wspólnemu.
Wykorzystując potknięcie się spisującego się dotąd świetnie Aro na pozycję lidera wrócił Tomekk. Wysunął się również na pierwsze miejsce w Super-znawcy. Solidnie awansowali "równi-wspólnemu": temik3 z 15. na 11., herMMan z 9. na 4. oraz gaja6 z 8. na 3., ale największe skoki o 8 miejsc w górę zestawienia odnotowali dwaj najlepsi z tym tygodniu: jotem3 z 22. na 14. oraz ku3a z 17. na 9. Do zestawienia dołączył Lopez.
Zasady udziału:
- w klasyfikacji może znaleźć się osoba, która typowała 2 razy w ciągu pierwszych 9 tygodni Znawcy, od 10 tygodnia wymagana liczba rośnie do 3.
- trzeba typować przynajmniej raz w ciągu ostatnich 5 tygodni. super-znawca
(punkty, ile razy nad kreską, osoba)
12 2 Tomekk
12 1 Gary
10 3 Aro
6 1 VILKI
6 1 ku3a
6 1 Neo01
6 1 lady
4 1 gaja6
2 1 herMMan
2 1 kajman
2 1 Yacy
2 1 wwas
2 1 Yacy
ku3a pisze:a wynik Fanatyka trzeba koniecznie dodać i myślę, że nie będzie on miał nic przeciwko, jeśli Robert zadecyduje o tym za nich dwóch .
Jeśli tylko bedzie taka jego wola to chętnie pozmieniam troszkę, popoprawiam i Fanatyk zostanie Robertem. Myślę że DeDe też w swoich statystykach chętnie to zrobi. Za tydzień postaram się o kolejne statystyczne podsumowania odnośnie naszych wyczynów w Znawcy.
Nie wiem jak u DeDe, ale w moich statystykach Fanatyk od dawna nie istnieje.
W bieżących statystykach, jakimi się zajmuję, jest i tak tylko Robert, ale jeśli biorę pod uwagę "rys historyczny", to Fanatyka i Roberta traktuję łącznie.
Ale narobiłem zamieszania Z braku czasu i innych ważnych czynników ostatnio troszkę niestety zawiesiłem zabawę... Robię go i tak "w pamięci" podczas bieżących notatek przy Liście i nie tylko , ale jednak brakuje tego elementu konfrontacji... Zrobię na sobie taki mały eksperyment i żeby się bardziej zmotywować do przesyłania typów i osiągania przyzwoitych wyników dla wszystkich typujących będących wyżej od mnie w najbliższym znawcy stawiam... piwo