Z mojej dziesiątki ostało się siedem nagrań. Jedna propozycja odpadła, co mocno mnie zszokowało . Widocznie zbyt bardzo kojarzę ogólny profil biorących udział w zabawie z pewnymi tylko osobami . Druga propozycja (która teoretycznie mogła odpaść i w pierwszej rundzie gra dalej). Dziwne, dziwne...
Jedna para bardzo mi się nie podoba ze względu na spotkanie dwóch wysoko notowanych kawałków z mojej listy, poza tym jest w miarę Ok. W każdym razie NL przybiera tradycyjnie średnio ciekawy przebieg dla moich faworytów.
Ja jestem za tym, żeby pisać wykonawców utworów, ktorzy odpadli (w tym jednej z moich).
Dla mnie totalna załamka, bo poległy moje numery 1, 2, 3, 7 i 8 (9 odpadł wcześniej).
A niestety przeszedł jedyny utwor w historii NL, ktorego nie dałem rady wysłuchać do końca (chociaż długi nie był).
kajman pisze:Ja jestem za tym, żeby pisać wykonawców utworów, ktorzy odpadli (w tym jednej z moich).
Co prawda nie biorę udziału, ale jak dla mnie jeśli wczesniej nie napisano, to poźniej to nie ma sensu już kompletnie (zawsze tylko w czasie zgłaszania patrzę kto co zgłosił, a potem dopiero przy wynikach końcowych, bo wówczas jest to podawane).
saferłel pisze:Jedna propozycja odpadła, co mocno mnie zszokowało . Widocznie zbyt bardzo kojarzę ogólny profil biorących udział w zabawie z pewnymi tylko osobami . Druga propozycja (która teoretycznie mogła odpaść i w pierwszej rundzie gra dalej). Dziwne, dziwne...
Wcale nie dziwne! Ta, która odpadła nie miała innego wyjścia, bo trafiła na Kapitalny utwór!!! Co nie zmienia faktu, że i tak by odpadła w II rundzie, bo jej pogromca - niestety - też odpadnie! Trafia na faworyta NLX!!! Ta, która przeszła miała cienkiego przeciwnika Ale teraz jednak już nie da rady... Przykro mi...
[mój wywód jest prawdziwy tylko i wyłącznie w przypadku, gdy trafnie wytypowałem utwory przez Ciebie zgłoszone. A oprócz tej dwójki mogłeś zgłosić jeszcze jeden utwór wg mnie i wtedy to co napisałem jest nieprawdą!] "... jest już późno piszę bzdury..."
Moje nry 3, 7 i 9 odpadły. "Nie podoba mi się" wynik w sześciu parach.
Moja ostatnia propozycja dalej się trzyma i chyba ma szansę na zwycięstwo w [tym] pojedynku.
W większości nowych par mam już zdecydowanego faworyta. Mój #1 jest w parze z czymś, co jest dość daleko na liście...
edit:
Ok, już zagłosowałem tylko jedną parę musiałem jeszcze raz przesłuchiwać, żeby się zdecydować. 10:5
Wyniki niezadowalające. Odpadły moje nr 2 , 5, 7 i 10.
A do tego obie moje propozycje przepadły. O ile pierwsza z nich (czyli osad do maskowania zapachów i zmylania czujników) to był raczej pewniak , to druga propozycja wydaje się że mogła powalczyć o TOP 16.
A teraz zostaje mi spokojnie skupić się na kolejnych rundach i kibicować pozostałym w grze utworom z mojej czołówki.
18 trafionych, 9 nie
z mojej "11" odpadł tylko nr 4. (przegrał z nr 8.), co byłoby niezłym wynikiem gdyby nie fakt, że sukces "11" okupiłem stratą obu swoich propozycji...
Odpadły obie moje porpozycje i zwłaszcza jedna boli, bardzo boli,
ale takie losy NL10. Odpadł też mój nr 2. Ważne, że jest nr 1 i 3.
Jak już o losie, to zastanawiam się nad dalszym (g)losem...
Mi właściwie wszystko siadło, moje propozycje przeszły w komplecie, odpadł mój nr 10 no ale nie można mieć wszystkiego, z głosowaniem też nie miałem problemów, właściwie zagłosowałem z głowy.
Wychodzi mi, że w poprzedniej rundzie zgodność wyników z moimi głosami to 2/3, ale albo w dwóch przypadkach źle sobie zapisałem, kto wygrał albo co gorsza do Grycka wysłałem niewłaściwych zwycięzców. Gdyby to pierwsze to byłoby tylko 16:14.