33 (+1). Zamiast "Czarnucha" w tym miejscu powinno brzmieć "Ścierwo" - tajemnicą T. Love pozostanie, dlaczego ze znakomitej płyty wybór padł na jedną z najgorszych piosenek :-/.
a dla mnie "Czarnuch" to pierwsza piatka plyty (choc i tak za "Scierwem", ktore byloby w tej klasyfikacji na drugim miejscu).
fajnie, ze Chris Cornell mocno do gory .
GregF pisze:33 (+1). Zamiast "Czarnucha" w tym miejscu powinno brzmieć "Ścierwo" - tajemnicą T. Love pozostanie, dlaczego ze znakomitej płyty wybór padł na jedną z najgorszych piosenek :-/.
Czarnuch z każdym przeszłuchaniem bardziej mi się podoba, zresztą zobacz, w naszym głosowaniu też wyżej.
31 (+2). "Time After Time" uszlachetnione trąbką Milesa kończy Poczekalnię . Jeśli za tydzień wejdzie, to się nie pogniewam, a w tym tygodniu witamy w trzydziestce Damiena Rice i Snow Patrol.
GregF pisze:33 (+1). Zamiast "Czarnucha" w tym miejscu powinno brzmieć "Ścierwo" - tajemnicą T. Love pozostanie, dlaczego ze znakomitej płyty wybór padł na jedną z najgorszych piosenek :-/.
Czarnuch z każdym przeszłuchaniem bardziej mi się podoba, zresztą zobacz, w naszym głosowaniu też wyżej.
Trochę spóźniony ale jestem...cieszy mnie awans Cornella (tak jak liczyłem) po za tym pięknie brzmiało Welcome To Black Parade, When You Were Young....
30 (N). Dwie nowości, a pierwsza z gatunku "lepiej późno niż wcale" (do Poczekalni weszła na początku września). Snow Patrol po raz pierwszy w historii LP3 słyszymy w 30-tce .
GregF pisze:30 (N). Dwie nowości, a pierwsza z gatunku "lepiej późno niż wcale" (do Poczekalni weszła na początku września). Snow Patrol po raz pierwszy w historii LP3 słyszymy w 30-tce .
Drugą nowość też połowicznie mamy po raz pierwszy.
29 (-4). Chyba się nie pomylę (nie zaglądałem do zestawu), jeśli napiszę, że spadły Karp i INXS. "Starlight" Muse w 16. tygodniu na LP3 już na pewno dogasa.
kajman pisze:Drugą nowość też połowicznie mamy po raz pierwszy.
e tam, Lisa spiewala w "The Blower's Daughter", tyle ze nie byla podpisana. W sumie nie wiadomo czemu wtedy nie, a teraz tak.
"Starlight" po raz ostatni...
Kombajn slabiutko, myslalem, ze mniej spadnie.