Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kajman pisze:Schody do nieba u nas też 3. Dla mnie to powinien być numer 1.
... and she's buying a stairway to heaven. Ja już tam jestem, ale jak się utwór skończy to wrócę na ziemię.
A z naszych typów pozostało miejsce 1 i 84.
saferłel pisze:Patrzcie jak te 6 godzin dziś zleciało...
ten top zawsze za szybko mi mija... może następnym razem warto zrobić top wszechczasów ale taki prawdziwy na 100 utworó w całości? cały dzień...ja bym dyżurowała
GregF pisze:3. "Schody do nieba" - przyznam się bez bicia, ze jest co najmniej pięć piosenek Zeppelinów, które robią na mnie większe wrażenie, choćby "Babe I'm Gonna Leave You".
Tomekk pisze:Tomekk, cegła! Tu może wygrać ale u mnie daleko by była...Czemu nie lubisz HH:(
ja lubie Pink Floyd ale......... troche za duzo ich i zajmują miejsca innym ciekawym zespołom wcale nie gorszym niż PF
np. Black Sabbath , Iron Maiden itp.
High Hopes jakoś tak wyszło...............
No Sorry, zajmują miejsca bo są tacy dobrzy i zasługują na tyle miejsc. Gdyby te zespołe które były dobre były takie super to by zajęły miejsca innych kawałków po prostu. Więc zawrzyjmy koalicje Tomekk - PF i pozbywajmy się innych
czy ze mna jest cos nie tak?? to nie ja to napisalem, co jest?
saferłel pisze:Patrzcie jak te 6 godzin dziś zleciało...
ten top zawsze za szybko mi mija... może następnym razem warto zrobić top wszechczasów ale taki prawdziwy na 100 utworó w całości? cały dzień...ja bym dyżurowała
Ale przy czym bys dyzurowala. Takich dyzurnych jak Tyznalazlo by sie co najmniej 10. Wiec mialby Ci kto podac szklanke wody.