Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.
I proszę mi nie zarzucać, że się powołuję na włoską Wikipedię. Chodzi mi o to, że chyba Włosi wiedzą lepiej od nas, jak się pisze w ichniejszym języku, prawda?
danco28 pisze:I proszę mi nie zarzucać, że się powołuję na włoską Wikipedię. Chodzi mi o to, że chyba Włosi wiedzą lepiej od nas, jak się pisze w ichniejszym języku, prawda?
To jeszcze doprecyzuję o co chodzi. Otóż są jakieś zasady ortografii (?), czy czegoś tam innego - nie znam się.. w języku np. włoskim, francuskim, hiszpańskim, że tytuły (może nie tylko) pisze się w większości przypadków z małej litery. Oto chodzi. Nie podawałem linku do oficjalnej strony Erosa, bo ta strona jest tzw. nowoczesna i nie da rady podać bezpośredniego linku do danej płyty. Ale można podejrzeć i prawie wszystkie tytuły są pisane małymi literami. http://www.ramazzotti.com