Postanowiłem założyć ankietę dotyczącą dyrektorów Programu Trzeciego Polskiego Radia. Którzy Waszym zdaniem byli najlepsi Proszę o komentarze.
Jako, że ankieta może pomieścić maksymalnie 12 pozycji zrezygnowałem z wstawiania 3 pierwszych dyrektorów: Edward Fiszer (1962 – 1963), Jerzy Jesionowski (1963 – 1967) oraz Jan Mietkowski (1967 – 1973), ale zapewne niewielu już ich pamięta. Nie wpisuję też obecnego dyrektora Jacka Sobali, jako że nie sądzimy kogoś kto jeszcze nie skończył swego urzędowania.
Można wybrać maksimum 3 dyrektorów.
Zapraszam do zabawy
Najlepsi Dyrektorzy Trójki w historii
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
Re: Najlepsi Dyrektorzy Trójki w historii
Ja zagłosowałem na K. Skowrońskiego, za to, że odmienił Trójkę i przywrócił jej dawną jakość oraz na A. Turskiego, bo to on pozwolił zaistnieć M. Niedźwieckiemu. Reszty nie pamiętam albo nie lubię 

- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
A ja z sentymentu do lat 94-97 zagłosowałem na pana Zegarłowicza, choć szczerze mówiąc nie znałem go wcześniej;)
właśnie, co z Panem Pawłem, pamiętam Jego świetne bajeranckie dowcipy trafnie puentujące rzeczywistość.
- tadzio3
- Kontakt:
Paweł Zegarłowicz objął stanowisko Dyrektora Biura Prasowego w Departamencie Komunikacji Korporacyjnej i Marketingu Citibank Handlowy.greg33 pisze:właśnie, co z Panem Pawłem, pamiętam Jego świetne bajeranckie dowcipy trafnie puentujące rzeczywistość.