Nasza Lista 8
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Re: Nasza Lista 8
W sumie powinienem się cieszyć. Pierwszy raz od 4 edycji mój numer 1 przetrwał rundę 1/32 (ba teraz przetrwał nawet rundę 1/16).
ależ mam debiut...
trzy moje utwory grają dalej, a z mojej jedenastki ostało się aż pięć...

to w poprzedniej edycji Top3 NL równało się Top3 mojemu, tylko w innej kolejności.Grycek pisze:W sumie powinienem się cieszyć. Pierwszy raz od 4 edycji mój numer 1 przetrwał rundę 1/32 (ba teraz przetrwał nawet rundę 1/16).
Podejrzewam, ze to ta sama para, w której mój nr 2 pokonał nr 10Gary pisze:Poza tym odpadł nr 8, ale po porażce z nr 2.

Ciekawe czy to te same.Łucek pisze:Podejrzewam, ze to ta sama para, w której mój nr 2 pokonał nr 10Gary pisze:Poza tym odpadł nr 8, ale po porażce z nr 2.

Jeszcze odnośnie następnej rundy.
5 pojedynków rozstrzygniętych bez problemu, ale będę musiał zorganizować 3 dogrywki: 5 z 6, 12 z 16 i 19 z 21 miejscem. Zacięte boje się szykują.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
No tak, zacięte (conajmniej 2, może 3) boje się szykują. NIestety 2 pary kompletnie od czapy, nawet nie pamiętam tych kawałków.
Ale źle nie jest - ostało się 8 z 15-ki, oraz 5 z 11-ki. No i jedna moja propozycja wciąż walczy! Brawo drobiażczek, pokonał już dwóch niezwykle groźnych, poważnych przeciwników!
Teraz przed nim kolejna poważna przeszkoda, zobaczymy jak pójdzie. Ale i tak pod tym względem to edycja lepsza od dwóch poprzednich (pod względem tego, że sporo zostało jeszcze moich faworytów oczywiście też).
Ale źle nie jest - ostało się 8 z 15-ki, oraz 5 z 11-ki. No i jedna moja propozycja wciąż walczy! Brawo drobiażczek, pokonał już dwóch niezwykle groźnych, poważnych przeciwników!

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
4:3 lub 3:4.
Ech, liczyłem na to, że chociaż Archangelice uda się wedrzeć do 1/8... 
Ode mnie nie ma już niczego, ale po raz drugi w historii NL udało mi się wepchnąć utwór do 1/16
Nr 1 walczy z nr 9.

Ode mnie nie ma już niczego, ale po raz drugi w historii NL udało mi się wepchnąć utwór do 1/16

Nr 1 walczy z nr 9.
- tadzio3
- Kontakt:
Debiut marzeniebear pisze:ależ mam debiut...![]()
![]()

Ale co tu się dziwić, jak utwory znakomite

Ciężko tym razem było wybrać. Spotykały się dwie znakomite kompozycje, bądź dwie przeciętne. I moje kawałki napotkały rywali chyba nie do przejścia
Głosy oddane. Wynik: 5:3 dla jaśniejszych.
W dwóch dogrywkach wygrały utwory niżej klasyfikowane we wstępnej fazie. Tylko nr 5 wygrał z nr 6 rzutami karnymi.

W dwóch dogrywkach wygrały utwory niżej klasyfikowane we wstępnej fazie. Tylko nr 5 wygrał z nr 6 rzutami karnymi.

Tym razem bardzo dobrze. Z 9 utworów z mojego top30, które stanęły do walki ostało się 7, a padły tylko nr 19 i 26. Walczą jeszcze 2, 4, 6, 7, 14, 23 i 24, więc całkiem niezły procent. Teraz było po mojej myśli w stosunku 9:5 w tym w 5 najważniejszych. Z moich faworytów do zwycięstwa ostały się moje numery 2, 52 i 72, a poleciał numer 60. Moi zgodnie z przewidywaniami odpadli (chociaż żal), ale z dobrymi przeciwnikami.
A teraz o pojedynkach. Mimo że będą dwie dogrywki to już wiem, że błękitni nie przegrają. A dogrywki nie za bolesne bo 43 z 45 i 70 z 73. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to z top30 ubędzie mi tylko nr 23.
A teraz o pojedynkach. Mimo że będą dwie dogrywki to już wiem, że błękitni nie przegrają. A dogrywki nie za bolesne bo 43 z 45 i 70 z 73. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to z top30 ubędzie mi tylko nr 23.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Śmiem twierdzić, że byłaby to raczej niespodzianka, gdyby mój utwór poradził sobie teraz z Twoim.tadzio3 pisze:I moje kawałki napotkały rywali chyba nie do przejścia
4:3 dla chirurgicznej zieleni Virginii Evans.
[chociaż właściwie strona brązowa jest lepsza, bo zawiera Piano Medżik.]
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Ostały mi się numery 1,5,6 i 7 (i mała niespodzianka 7 wygrywa z 5) 
U mnie identycznieKertoip pisze:to ja już zagłosowałem:
5 - 3

Przez przypadek wysłałem głosy tu, a nie na priva, mam nadzieję, że nikt nie zauważył... 
i ja również 5 : 3, ciekawe, czy w tych samych utworach

i ja również 5 : 3, ciekawe, czy w tych samych utworach

Zagłosowałem i mało brakowało a wyszedłby mi wynik 7:0 przy jednym głosie wstrzymującym.
Chyba jestem daltonistom, bo dla mnie po lewej jest ostry błękit, a po prawej dzika czerwień.uzi pisze:4:3 dla chirurgicznej zieleni Virginii Evans.[chociaż właściwie strona brązowa jest lepsza, bo zawiera Piano Medżik.]
A umnie w obu dogrywkach wygrali niebiescy (zresztą faworyci) i w sumie pokonali rywali 6:2.
2. dla mnie kod "brown" oznacza brązkajman pisze:1. Chyba jestem daltonistom, bo dla mnie po lewej jest ostry błękit,
2. a po prawej dzika czerwień.

1. pozwolę sobie nie tłumaczyć się z określenia "chirurgiczna zieleń Virginii Evans"

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Po lewej to błękit dla mnie, a po prawej to jakieś takie ciemno czerwone moim zdaniem.uzi pisze:4:3 dla chirurgicznej zieleni Virginii Evans.
A kod to tylko kod, może się zwać nawet pinkuzi pisze: dla mnie kod "brown" oznacza brąz![]()

oj dobra już, nie sprzeczajmy się na ten temat, to jest Nasza Lista, a nie Nasza Paleta Kolorów :p
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
U mnie wyszło 1 do 6 lub 6 do 1
Dalej walczą już tylko z mojej jedenastki nr 1 i 6. Tak więc poprzednia runda to była "rzeź".
Co do kolorów to właśnie po to jest paleta barw, żeby brązowy nie był różowym i na odwrót. A widzenie kolorów uzależnione też jest od używanych przez każdego monitorów oraz ustawień ilości wyświetlanych kolorów w systemie.
Dalej walczą już tylko z mojej jedenastki nr 1 i 6. Tak więc poprzednia runda to była "rzeź".
Co do kolorów to właśnie po to jest paleta barw, żeby brązowy nie był różowym i na odwrót. A widzenie kolorów uzależnione też jest od używanych przez każdego monitorów oraz ustawień ilości wyświetlanych kolorów w systemie.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
4 : 4
A wydawało się, że goście będą mieć przewagę...
A wydawało się, że goście będą mieć przewagę...
jakie to życie jest przewrotneAro pisze:Mógłbym napisać co odpadło z moich rozstawionych utworów, ale napiszę zupełnie odwrotnie. Do TOP 32 przeszła cała pierwsza moja ósemka oraz wszystkie 4 propozycje które zgłosiłem do NL.

no cóż tym razem ułożyło się fatalnie . W tej rundzie nastąpiła rzeź ...odpadły kolejno nr : 1, 2, 4, 7, 8 oraz 13 , 18 i 24.
W kolejnej rundzie Ci co pozostali czyli 3 - mój faworyt do zwycięstwa

W jednej parze spotkały się nr 23 z nr 16 i doszło do niespodzianki.
I jeszcze w innej los sprawił, ze moi reprezentanci zmierzą się w bezpośrednim starciu.
No i jest jeszcze "Larkspur"

Musze powiedzieć, ze na tym etapie NL żałuje bardzo wypadku pięknego utworu Escala...
miło było to przeczytac
Ja tez juz oddałam głosy w kolejnym etapie.
dziękiRobinson pisze:Aha, Martyrko, gratuluję udanego rewanżu za poprzednią rundę.

właściwie nie wiedziałam co napisać. To może tak - fajnie że w ten sposób podchodzisz do tej zabawy, Robinsonie!Robinson pisze:Muszę przyznać, że mój utwór poległ z naprawdę wymagającym rywalem.

Ja tez juz oddałam głosy w kolejnym etapie.