250x The Beatles

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
mp3fm
Kontakt:

250x The Beatles

Post autor: mp3fm »

Witam!

Dziś z przerażeniem obudziłem się o 7.43 słysząc "A taste of honey" The Beatles...
Przerażenie wynika z tego, że był to pierwszy odcinek trójkowego cyklu o piosenkach The Beatles - to leksykon ich nagrań "od A do Z" z komentarzami Piotra Metza i różnymi "archiwałkami" dotyczącymi danej piosenki... Taka "jazda obowiązkowa" ale tylko z nagraniami liverpoolskiej czwórki...

Czy komuś udało się nagrać dzisiejszy odcinek???

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Re: 250x The Beatles

Post autor: zbyszu »

Ja uslyszalem audycyjke przy sniadaniu

Czy wczesniej były jakies zapowiedzi o nowym cyklu w Trojce? Czy zrobiono tak samo jak z Waglewskimi i ich audycja...? ;-/
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

O choroba! Nic nie wiedziałem też! :cry: Bo dla mnie to też jazda obowiązkowa!
Awatar użytkownika
DarekM
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)

Post autor: DarekM »

Pomysł nie jest nowy. W latach osiemdziesiątych, w popołudniowej audycji ZdT, również starano się wyemitować wszystkie ich nagrania. Nie pamiętam niestety czy to się udało w 100%.
mp3fm
Kontakt:

Post autor: mp3fm »

DarekM pisze:Pomysł nie jest nowy. W latach osiemdziesiątych, w popołudniowej audycji ZdT, również starano się wyemitować wszystkie ich nagrania. Nie pamiętam niestety czy to się udało w 100%.
Tyle, że wtedy to miało inną formę - chyba raz w tygodniu duet Mann & Metz (tak... tak... - to był taki telemost Warszawa Kraków ;) miał jakieś pół godziny na omawianie tego wszystkiego. Fajne to było, może ktoś to nawet ma na starych stilonkach, hę??
ODPOWIEDZ