Karp występował pod dziewięcioma postaciami + jeden alternatywny, więc nie jest to ciężkie zadanie.
 Nawet dla kogoś takiego jak ja, który zna -dobrze- niewiele z nich.
 Nawet dla kogoś takiego jak ja, który zna -dobrze- niewiele z nich.Zasady do ustalenia.

To jak? - Startujemy?

EDYCJA.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72

]
] ale jednak bez wersji alternatywnej
 ale jednak bez wersji alternatywnej 

Karpiabd3mz pisze:może zrobimy Top Karpii?

Wniosek przyjęty.Yacy pisze:W kwestii formalnej - teraz jest to Karp nr 9!

Aj. Dzięki.ku3a pisze:Karpi

Ale tego nie było w zestawie do głosowania, więc nie zadebiutuje.ku3a pisze:nie będziesz jutro słuchać Listy?

też sie zgadzam i w pełni popieramabd3mz pisze:może zrobimy Top Karpii?

].
].popieramneon.ka pisze: to ja wnoszę drugi wniosek o dodatkowy top dotyczący tekstów].

kajman w głosowaniu na 1349 pisze:No cóż, z tym że jest denny bym się zgodził, ale akurat drugi też był cieniutki. Dla mnie oprócz pierwszego podpasowały jeszcze 4 i 5.bobby-x odnośnie Karpia z 2007 roku pisze:z tego co pamietam Karp zawsze był dopisywany do zestawu tak jak inne utwory to znaczy w piątek lub najpóźniej poniedziałek. Ciekawe jak sobie poradzi tym razem. Tak na marginesie jest denny tak jak każdy następny po pierwszym i drugim.

.
.

. zapraszam w imieniu pierwszego w kolejności katalogu zwierzaka mary_jane.
. zapraszam w imieniu pierwszego w kolejności katalogu zwierzaka mary_jane.

Za ostatnie 3 linijki tekstu i smyki.
 Za ostatnie 3 linijki tekstu i smyki. 
  No i nietypową końcówkę jak na Karpia.
 No i nietypową końcówkę jak na Karpia. Za brawurowego Michała Olszańskiego i Henryka Sytnera.
 Za brawurowego Michała Olszańskiego i Henryka Sytnera.  No i jeszcze Baszkę Marcinik. Wokalnie naprawdę dobry to jest Karp...
 No i jeszcze Baszkę Marcinik. Wokalnie naprawdę dobry to jest Karp...  Mogę się mylić, ale to chyba jedyny w którym głos daje Jerzy Sosnowski... No i jeszcze za uświadomienie hierarchii, do której można się zwracać.
 Mogę się mylić, ale to chyba jedyny w którym głos daje Jerzy Sosnowski... No i jeszcze za uświadomienie hierarchii, do której można się zwracać. 
 W ogóle nowsze Karpie jakoś słabiej sobie poradziły. Może to dlatego, że starsze mają pierwszeństwo?...
 W ogóle nowsze Karpie jakoś słabiej sobie poradziły. Może to dlatego, że starsze mają pierwszeństwo?... 
  ] i tłuką orzechy[Orzech
] i tłuką orzechy[Orzech  ].
]. ] bawi się z wiewiórką.
] bawi się z wiewiórką. ]
] ] przynieś dzieciom,
] przynieś dzieciom,
 ]
] 
    ]
 ] .
.
 ]
 ] 
 czas podać. U mnie łoś zwyciężył! Uwielbiam Karpia IV!!!
  czas podać. U mnie łoś zwyciężył! Uwielbiam Karpia IV!!!   
  .
. .
.